114

Анонимен

преди 8 години

Една късогледа нация, мразеща всичко, което не ѝ принадлежи няма бъдеще! Омразата към децата, чуждите включително се заказва жестоко от Отца ни. Не помните ли, че децата са чисти!

113

Анонимен

преди 8 години

До гениалноГ-н Гениален, а къде да го напишат, ако не в началото? Така е коректно, за да е ясно и да няма 'тън-мън' после.

112

Жена

преди 8 години

Тъй... Да си ги оставят в някой детски център, в кварталите ги има бол. Даже и по-евтино ще им излезе. Много родители имат навика като са в компания да изключват тотолално и оставят чаветата да досаждат другиму. Уморен си, искаш да се видиш с приятели и неква врява. И като бивша сервитьорка, потвърждавам колко са опасни разбеснелите хлапета. За своята безопасност ли да внимавам, за тяхната или да не разпилея поръчка за десетки левове. После овцата на кафе и два сока ли ще ми я плати?

111

гениално

преди 8 години

Четох и отново четох и се убедих , че почти всички коментиращи или сте за лудницата или тотално сте загубени. Тежко и горко и на България с такива селски изцепки като вас. За съжаление неможе да дискриминираш деца и се питам как са получили лиценз след като такава гавра е написано показно в менюто. Хайде, сега марш всички негативно коментиращи ли блогиращи дружно към пъкалото и да горите завинаги там

110

Анонимен

преди 8 години

Абе откога подобни индивиди,като тези на снимката,искам да кажа -културни скандинавци,ще ни казват каво имаме право да правим и какво да не правим?!Я да ходят,да си ровят китките в Долината на широките *** и да си въдят малките талибанчет в ресторантите в Анадала! нещо много взеха да ми стават претенциите на подобни ***!

109

Анонимен

преди 8 години

Веднъж помолихме един родител да спре детето си да издава тези убийствени звуци на ранен глиган и едва се отървахме. хайде сега кажете ми кой е дискриминиран!? Аз съм "ресторантско дете" , но когато бях на масата , майка ми не даваше даже да стоя на колене и си режех порцията сам.За госпожата с 5 деца е добре да помисли първо как да ги подготви и после да плаче че е дискримминирана.

108

Анонимен

преди 8 години

В много ресторанти в чужбина има строга политика да не се допускат деца. Техен бизнес - техни правила. Точка. Това се уточнява при резервация и после, ако все пак си довлекат децата, твърдо и учтиво им посочват вратата. Иначе съм принудена да търпя вресливи и превъзбудени деца да ми бутат стола всеки път, когато минават зад мен, да плачат когато се спънат в моята маса, да ми надничат в чинията/ ! / и най-вече да понасям непукизма на родителите, които наблюдават, или не, какви ги вършат дечицата

107

Анонимен

преди 8 години

До maikaТи така ли се размножаваш ***,в ресторанти и дискотеки,мамка ти чалгарска!

106

Погнусен

преди 8 години

Писна ми деца да ми продънват мозъка от писъци, когато се храня в ресторант! Искам всички ресторанти да забранят шумните деца! След като си плащам - искам спокойствие. Родителите, които не могат да обяснят на децата си да не тичат около масите и да не крещят просто да не ги водят по ресторанти. Ресторантите не са за всеки. Не и за играещи дечица! Няма никаква дискриминация драга ми майко...

105

Перко

преди 8 години

Хората категорично са заявили и обявили, даже в менюто си, че не предлагат детска площадка. И за да има ефект от това са посочили надценка, защото само плащането по някакъв начин може да спре българина да наруши каквото и да е. Но мамата е възмутена, че трябва да плати, ако сополивото и хлапе се мотае в краката на сервитьорите, ходи да си показва играчките си по съседните маси и т.н. и проваля времето и събитието на много хора.

104

койчо

преди 8 години

Най мразя неубоздани дечица да вършеят из заведението докато родителите им ги гледат умилително и гордо!!! За децата има детски площадки!!!

103

Анонимен

преди 8 години

Жалки сте всичките тук и затова ще се затриете.Аз винаги ходя с детето си на ресторант - и във всичките 20 и няколко страни, в които сме го правили, никой не ни е напарвил забележка, че детето си играело.Отърсете се от тая злоба и тоя егоизъм - уф, искам само на мен да ми е добре, да си пафкам цигарите в заведението, да си жуля мастиката и никой да не ми се бърка, камо ли деца, обаче вкъщи мога да си надувам чалга по цяла нощ. С такова мислене ще си останете в кварталната кръчма.

102

до maika

преди 8 години

Да! Ако не траем отрочето ти да се вихри в някой ресторант - ще загинем! Вече сме си отгледали децата!

101

maika

преди 8 години

До Анонименмайната ти ***! гледам, че има много такива мнения. ще си гниете и умрете без деца, това чака загубеното българско племе

100

Мими

преди 8 години

Аз съм ограничавала моите деца да не пречат и да не досаждат на хората! И сега не желая чужди деца да ми пречат и да ми досаждат! Родителите им ги гонят от собствената маса, за за не им пречат и изобщо не се интересуват какво правят децата им по другите маси! И аз, и моите приятели сме дискриминирани! Имаме нужда от спокойствие! Нямаме нужда някой да ни натрапва потомството си!

99

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6 "Делови разговори в питейно заведение" --------------------------------------------------------Цвъркащи досадни дечурлига в питейно заведение? Чий го дърви майката там, вместо да е в градинката на чист въздух?

98

Ови

преди 8 години

За децата е опасно да играят в ресторанти, ако няма детски кът. Едно горещо ястие върху дете, тичащо между сервитьорите, нож, попаднал в ръцете му, и стъклени витрини , в които се блъскат ,защото не се виждат от чистота. Родителите носят отговорност, но ако нещо се случи , обвиняват други-управители, собственици, сервиз. Каквито родителите-такива и децата. Да не говорим, че за децата не е полезно да ядат от храната в повечето ресторанти.

97

Анонимен

преди 8 години

"Заведение без площадка за игра"Знам го това заведение и то наистина няма обособена площадка за игра!Ако някой разсеян клиент или от персонала,вземе че настъпи или срита мотаещото се в краката му хлапе,кво праим тогава?Кой прав,кой крив?Ко праим акао хлапето се шибне в ръба на масата или ако се нагълта с пръст и растения от саксиите,обилно поръсени с ДДТ да кажем или с друга селскостопанска отрова?Какво ще каже мама мургавелка тогава или тати умен очилатко?

96

Анонимен

преди 8 години

Не ги разбирам тези! В подобни заведения се ходи,за да разпусне малко човек,дори да релаксира в спокойна и приятна обстановка! Ако иска да гледа малчуган/ да са живи и здрави всички / и да слуша врява и крясъци,ще отиде на детската площадка,в дискотека или другаде!Собствениците не са си направили саксиите или градинките,за да ги ровичкат не само децата,ами който и да е!И не на последно място-пределно ясно е,че става въпрос за детска игра,а не за неприсъствие на деца! Тия талибани прекаляват!

95

КРАСИМИРА

преди 8 години

За каква дискриминация точно става въпрос? Никъде не е казано,че не се допускат деца! Ако децата са възпитани и са отишли с родителите да се нахранят,едва ли някой ще направи забележка.За гонене и крещене има паркове и площадки.Абсолютно подкрепям!