12

демократ

преди 8 години

Черния Костов създаде ДПС,но след като показа най слабата политика като държавен крадец,ДПС го изгони политиката и сега е ред на Костов да отмъщава !!!!!!Този порно филм между политически партии сме го гледали и изстрадали,затова РЕВОЛЮЦИЯ и нов гражданско социален МОДЕЛ да ръководи държавата !!!!

11

1

преди 8 години

До Анонимен-7да прав си единствено мандата на костов донесе разрухата на България,при неговия мандат ,се извърши така наречената дива приватизация,за ДПС той не може да каже нищо,същите клишета преди 1989г.ги ползваше,като преподаваше политикономия,слушал съм му лекциите,така,че не му приемам коментара,защото той от политика не разбира,защо не коментира фондацията на жена си,с която спечели милиони.

10

бореца

преди 8 години

И тоя изпълзя от нищото!Тъкмо го бяхме забравили и отново излезе на припек!Сега щяло ДПС да изчезне вярно по-неговото управление ДПС беше държано на страна от властта но сега да ми говори че ДПС умира е голяма лъжа!Това няма как да се случи защото ДПС набра голяма икономическа мощ а и това си е една полуфеодална организация и не забравяйте че зад ДПС стои Турция с нейните османистки амбиции!Така че да се говори са смъртта на ДПС е много пресилено!

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7Ако погледнеш отвъд валутния борд, който беше неминуем и ако искахме държава трябваше да се приеме от който и да е кабинет, сподели с нас някое от тези позитивни неща. Но все пак да има и нотка на някаква макар и символична общополезност, а не с неявен акцент върху нечий личен просперитет

8

Анонимен

преди 8 години

Щели да станат четвъртокласна политическа сила като ДиеСъиБие ли?Колкото ДПС са проклятие толкова и ДиеСъиБие са такова.

7

Анонимен

преди 8 години

Мандатът на Костов беше единственият период от прехода, който донесе И позитивни неща. Сигурен съм, че ако днес застане начело на България, ше е доста по-добре от сега. За съжаление народът ни не е толкова умен, както се вижда от настоящото му дередже...

6

Аз Малдив

преди 8 години

Костов от личен опит знае, за какво говори,виждал го е с очите си в собственото си СДС - нали заради него то се превърна в четвърторазредна партия!

5

Предател

преди 8 години

Костов предаде доверието на всички ни и то няколко пъти! Всъщност като се замисля май всички "герои на прехода" го направиха...Май ние сме си виновни

4

Анонимен

преди 8 години

Голяма фигураГолям човекГолям крадец....АМА е от нашште

3

Анонимен

преди 8 години

Слушайте, защото няма да повтаря !!!

2

Сашо до 1

преди 8 години

Поне фес сложи ли , като пишеше коментара?

1

Анонимен

преди 8 години

По-голямо проклятие от Костов няма!