32

До 31 и 32

преди 8 години

Да не би нещо да се е случила съдебната реформа или да имаме генерирано БВП като Чехия или поне Румъния, да имаш осъден политик? Не се притеснявай, познай чии кабинет още тогава ги заложи в графата бъдеще възнамерително. И не се чуди ако установиш, че за приемането ни в ЕС, всички от 89 насам имат заслуги - персонални и групови. Въпреки, че основната работа е свършена от безчет дребни по пост и заемана длъжност служители, но с професионално отношение поради което и винаги оставащи "анонимни".

31

Анонимен

преди 8 години

До Сашо коментар 2С това мислене винаги ще си номер 2 в най-добрия случай. Ти си по шапките каубойска или *** носиш. Аз мисля по-добре без шапки. А тебе те стяга каскетът очевидно, пейзанино.

30

До до 11 (31)

преди 8 години

Пропусна НЗОК, НАП, провежданите здравна, пенсионна, военна, митническа (краун ейджънтс) и др. рИформи, останали си и до ден днешен излияния на хартия с зададен пожелателен характер. Какво ме ползва членството в НАТО, при условие, че европейската ни граница е разграден двор и всеки си влиза и излиза както и с каквото си е наумил. Че фалиралата още тогава държава и до ден днешен не е мръднала и се изхранва само от данъци. А отпадналите шенгенски визи не топлят, ако нямаш пари за престой в ЕС

29

До до 11 (32)

преди 8 години

Минал си покрай нормалната европейска държава и още дълго ще има да минаваш. Заради зададената правилна посока, която позволи на точно определена група от обществото да прилапа и усвои останалите активи почти безплатно, а извинявай - срещу голи приказки и празни обещания. Ако си направиш усилието да проучиш съмандатниците му кой, какъв е бил преди и как е излязъл от кабинета, ще се изненадаш. И вместо да се сравняваш с останалите бивши соц-държави, ти ми даваш пример с членки на СССР и ОНД?!!

28

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Доган си отива за да дойде Местан.Нали татарски сиганино?Ти знаеш двамцата с Доган сте от една порода.

27

до 11

преди 8 години

Общо взето опита се да превърне България от рухнала постсъветска *** в нормална европейска държава. Разбира се, не се получи точно както трябва, но зададе правилната посока. Ако не беше той, сега щяхме да сме някакво подобие на Беларус или Украйна.

26

до 11

преди 8 години

1. Паднаха шенгенските визови ограничения2. В началото на мандата му бяхме фалирала и изолирана от целия свят държава, а в края му, поканени за членство в НАТО и поканени за преговори за членство е ЕС.Само заради тези две неща е най-успелият за последните 25 години.А има още много - реформиране на фискалната система, сещам се какви протести бяха, че задължиха все търговец да има касов апарат, представяте ли си? Що за наглост, някой да му следи оборота...

25

Кънчо Путкодеров

преди 8 години

Комунистическият Радж Капур изпълзя от драгалевската дупка...

24

П.Петров

преди 8 години

Дълбоко се съмнявам! Доган къде с лъжи, къде с пари, къде с възможности събра в ДПС по-образованите и предприемчиви български турци, които обикновените хора уважават. После държи в страх електората си с външни и вътрешни заплахи, с икономическа зависимост.За да отпадне ДПС, първо българските турци трябва да се почувстват свободни икономически и политически. А че ДПС, БСП, НДСВ, ГЕРБ са проект на ДС като подопечни на КГБ това всеки що годе интелигентен го разбира. Дори върху СДС ДС имаше сериозно влияние и контрол чрез агенти и доносници. Затова и запалиха Партийния !

23

Щирлиц

преди 8 години

Още една комунистическа гад изпълзя.

22

аноним

преди 8 години

ОСВЕН, ЧЕ ДПС СИ ОТИВА, ПО - ВАЖНО Е С НЕЯ ДА СИ ОТИДАТ ЧЕНГЕТАТА ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И РУСКИТЕ АГЕНТИ И МАФИОТСКИ СТРУКТУРИ , КОИТО СА СЕ ОКОПАЛИ В ПАРТИЯТА И ДЪРПАХА ЮЗДИТЕ НА РОМА МЕДИ ДОГАНОВ 20 ГОДИНИ !!!!!

21

ПорЦелан

преди 8 години

Нема да стане темушке, да ти се изпълни децката мечта: Балансьор като ДПС - никакви грижи, никакви отговорности - само лапане кеш. Мине не мине и изпълзи някакъв мухъл да дава акъл. Писна ми.

20

DPS=RUSSIA

преди 8 години

DPS=RUSSIA i tova se znae oshte ot sazdavaneto. DPS e sazdadena ot DS(podchineno na KGB)

19

Анонимен

преди 8 години

Докато плебса не се научи да праща провалените си политици в затвора, оправия няма да има.

18

Анонимен

преди 8 години

Костов е копие на Черният Кода от "Четиридесетте разбойници".И като занятие (крадец) и като визия (грозен и черен).

17

от 11 (временен)

преди 8 години

И ще се присетя за планът Ран-Ът, за това кой ги покани (Луканов), за нашенския принос в неговото създаване - д-р ти Иван Костов от ВМЕИ също фигурира в списъка на участвалите икономисти и за крокодилските сълзи и ръкопляскания в НС.По-късно журналиста Георги Тамбуев направи филм по този повод, който веднага почнаха да оплюват, омаловажават и да го пропускат. И това е само планът Ран-Ът, а приватизацията, РМД-тата, Гад Зееви и БГА Балкан, сестрите ни в Либия...Минусите не променят фактите

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 18При Кобурга и при Станишев 2005-2009 България ЦЪФТЕШЕ в сравнение с ПРЕДИ и СЛЕД.

15

Анонимен

преди 8 години

Не харесвам много Костов, но помогнете ми - посочете ми по-добър управлявал ни от него, освен Тато, де...!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Разбирам го Костов - завижда им.

13

Анонимен

преди 8 години

Такива като Костов трябва да бъдат съдени и изправяни до стената като Чаушеско.Имотите на цялото им семейство НАЦИОНАЛИЗИРАНИ защото са придобити с ОТКРАДНАТО от нас.Ето така ще променим живота си.