13

Анонимен

преди 8 години

По тошово време в малеевата клиника се правиха клинични проучвания (1ва и 2ра фаза - най-скъпо заплащаните) без информирани съгласия от пациентите, без заплащане, без обяснения на близките и други подобни глезотии. Сами си отговорете кой е прибирал валутата тогава. В момента в България се правят само 3-та и 4-та фаза клинични проучвания - на вече проучени и пуснати на пазара лекарства.

12

Анонимен

преди 8 години

Лекарството от статията е базирано на марихуана, но не е същото. Внимавайте със синтетиката. Може би и канабисът убива при високи концентрации, просто няма свидетелства за това.

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13А вие какво очаквахте, нещо по-интелигентно? Въпросните доброволци са се подложили на изследванията, след като са подписали един наръч бумаги, след като са били запознати с възможните опасности - това е задължителен рутинен международен протокол. И получават немалки суми за участието си. Не е като това, за което тук никога няма да напишат - какви опити са правени върху корейски пленници на о-в Чечжудо от американските д-р Менгелета. Такива опити са правили и японците през ВСВ.

10

Анонимен

преди 8 години

Потресена съм от малоумието на заглавието.

9

Анонимен

преди 8 години

Уж сериозните медии като Трут и 24 часа имат още по-жълти заглавия и по-ужасяващи текстове. Тук е по-рахат.

8

Анонимен

преди 8 години

това е заплатен риск,никой не го принуждават насила,същото е като войниците в армията,на всички се плаща но кой ще убият не се знае,просто взимат парите и се надяват да не са те

7

до 7 Т

преди 8 години

Ей не *** дано да си в нужда и да попаднеш на такива "лекари" тогава друга песничка ще запееш.

6

T

преди 8 години

Nomer 2 - Ами лекувай си се сам вкъщи или при врачката. И на лекарите не им се занимава с *** като теб.

5

Анонимен

преди 8 години

Голям шум за едно опитноо зайче.

4

Даола

преди 8 години

У нас не се плаща нищо, човек се съгласява, защото търси спасение от здравословния си проблем. Тъй като никой не пожела да публикува моя статия по въпроса за безотговорността на лекарите в КИТ на Военна болница, аз направих подробна статия в италианския онлайн вестник Giro di Vite " Една лабораторна мишка" Un topo da laboratorio, където вече са я прочели хиляди.

3

Даола

преди 8 години

В Клиниката по интензивна терапия на Военна болница се извършват такива тестове над пациенти в с нови - не утвърдени- лекарства НОВАРТИС. През 2010- 2011 аз участвах в такъв тест с блокера LCZ696 по покана на д-р Рамшев, който преди това ми беше личен лекар в 15 Поликлиника. Почувствах се много зле от страничните ефекти, но бях изоставена напълно сама да търся други лекари да ми помагат. Подробна съм описала случая в puls.bg - напишете Предсърдно мъждене и трептене - как да се лекува.

2

Лекар

преди 8 години

"..което би трябвало да облекчава болките и състоянието на безпокойство."Явно лекарството помага! Сега в умряло състояние - ни болки, ни безпокойство.

1

това го знаем

преди 8 години

Това тука е всекидневие за бялата мафия всички сме опитни зайчета или банкомати изберете сами.