10

dp

преди 8 години

Безпилотни коли естествено ще има и то не в много далечно бъдеще.Но не от гугъл - или поне не от същите хора, които мъчат каквото мъчат сега.То взимат решения да слязат от аутобана когато няма никаква причина, то се опитватда сменят лента по убийствен начин - едни от BBC бяха тествали една кола ицялата история беше изприщване и ръчни намеси да не стане голяма беля.С омазания подход на гугъл (и не само....) към писането на софтуер няма да я бъде.

9

Анонимен

преди 8 години

Това, което статията премълчава за колите на Google е, че катастрофите не са ставали по вина на техните коли, а на околните шофьори. При един от инцидентите заблеян шофьор се натресъл в една от колите на Google, спряла на кръстовище. В друг случай при завой на кръстовище друг шофьор, който преминавал на червено блъснал странично кола на Google. И други подобни. Преди време точно в този вестник бяха описани тези случаи. Ама кой да помни какво е писал преди няколко месеца?

8

Анонимен

преди 8 години

Когато кара жена ми в града ми се налага да се намесвам по 20-30 пъти на 10 километра. Така че резултатите на автономните автомобили никак не са лоши.

7

AI

преди 8 години

А статистика колко ПТП са станали с хора шофьори?

6

защо

преди 8 години

Каква по принци е идеята на тези безпилотни коли. Гледат да изкарат хората от всичко. От заводи, от автомобили, от офиси... всичко да се замести от машини. И защо?!

5

cc

преди 8 години

Щеше да е хубаво и да дадете и статистиката на причините за катастрофи. Най-голям процент е заради другия водач. Не виждам и статистиката спрямо пропътуваните километри.Сензация гоним

4

Анонимен

преди 8 години

Те ще станат безопасни ама как ще разбират кога минава кортежа на премиера или пък колите на ВИП персоните че да отбият плътно вдясно на банкета или по добре в канавката за да не пречат

3

Наблюдаващ

преди 8 години

Най-сетне, сетиха се...

2

Анонимен

преди 8 години

Добра статистика. Ако перничани изминат 700 000 км ще има около 7000 катастрофи със 70 загинали и 700 ранени.

1

Анонимен

преди 8 години

Те да дойдат да направят тест и у нас - ще стане мнооооооооооооооооого интересно :D