11

Анонимен

преди 8 години

Хубаво беше до сега вече толкова дни поне да се направи опит да се обясни и позицията на майката. Да тук се занимаваме с половинчати неща само.

10

Родител

преди 8 години

Имаме "морал", уважаема Емилия. Просто на всеки моралът е различен и различни са задръжките му.Това, което нямаме, ама го нямаме качествено в България са стабилни закони и як контрол по спазването им. По всички институции. Включително и по училищата. Затова и всеки може да си разиграва коня тук както си ще. И учители, и родители, че и невръстни хлапета. Заради чувството за безнаказаност, което битува съвсем не без основание на тази територия.

9

Анонимен

преди 8 години

"Аресията, на която ставаме свидетели, е функция на действащо общество с недоизградена морална и ценностна системи." - много точно определине е дала преподавателката, а на хората, които си позволяват да плюят по преподавателите, мога само да им кажа, отново да прочетат цитата!

8

Анонимен

преди 8 години

Какъв морал , ние сме Повизантианизирани от Византия , демек само бой кражби и нападения

7

Анонимен

преди 8 години

Не е трябвало да е бие. Трябвало е да се оплаче на директора и той ако не вземе мерки да съдъ училището

6

Анонимен

преди 8 години

Какъв морал каква ценостна система в милиционерска държава

5

художника

преди 8 години

Тук коментирате темата с битата учителка, но нещата са по-комплексни.1. Образованието ни е ужасяващо зле, с 20 вида учебници по един предмет.2. В 21век още се използва "черната дъска" и тебешира.3. Младите учители са нищожно малко, а при старите развитието е спряло от времето на соц-а.4. Родителите не възпитават децата си.5. Училището вече не е ИНСТИТУЦИЯ, а време за губене.6. Платон го е казал кратко: Ученикът не е съд, който трябва да запълниш, а ФАКЕЛ който да запалиш!АМА КОЙ ГО Е ГРИЖА

4

Анонимен

преди 8 години

Нормално за етносът.добре,че не са я убили.Ама и тая къде е тръгнала да им се обяснява да ги прави хора очевидно е че не стават.Иска да си ходи *** вкъщи,че нещо си... Идеално да заминава и да не се връща 200 години.Ама не може да чете и да пише- отличници на випускът директно за Брюксел или Оксфорд където искат там.Важното е да няма ранени и жертви.Човекът може да стане *** ,обратното е невъзможно.

3

Ученик

преди 8 години

На тази учителка като и видиш злобната физиономия и веднага ти става ясно що е яла бой.....Що другите учители не ги бият, а ги уважават? Айде задайте си въпроса?

2

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига сте защитавали ***...та побойничка. На 26 години е, детето и ходи на училище и при това още от сега има проблеми с учителите. Ясно е, че пак става дума за "културни особености"! Така, че какво толкова се радвате!

1

Мишо

преди 8 години

Този така наречен психолог наистина се е изказал просто за да каже нещо и да се направи на умен. Българина не вярва в правосъдната ни система, защото тя отсъства! Живота е оставен на самотек управляват ни наши и ваши.