31

Анонимен

преди 8 години

Европейското обществото на 20 век беше по-нормално от това на 21 век. А номадството тепърва ще създава проблеми с тези 1 000 000 номади налазили Европа.

30

Тинев

преди 8 години

До Стихове за БибиСамо извратеняк с болен мозък мое да драска такива простащини. То какъвто им е вайводата такива и сюрията.

29

стихче

преди 8 години

Днешната жена е вещица една.Мислите я мома,а тя магьосница е зла.Говори даже за морал ,когато някой не я е наебал ..Ех тази Европа си отива забатачена в женската им слива.

28

Стихове за Биби

преди 8 години

Да дойде Бойко той на власт,Да оправи държавата ни той завчас,Европейци нас истински направиИ с престъпниците лесно се оправи.С откритото си искрено лицеИ със справедливото си той сърце,Нещата да докара той в редДа тръгне държавата ни тя напред.

27

Анонимен

преди 8 години

Нал ти ги учиш на туй, стрино! Кой гласува за Тиквуня? Баби и лелки от твойто тесто. Грозни и ***.

26

Анонимен

преди 8 години

Добре, да решим, че учителката не е права и детето се е почувствало засегнато. Тая УФСЪ майката да е чувала, че си има ред как се действа в такива случаи? Извинявайте, но едно е да напишеш жалба, да подадеш оплакване, съвсем друго е да действаш първо сигнално като животно. Никой не твърди, че учителката е безгрешна, но просто не това е начинът за решаване на проблема.

25

Мрън

преди 8 години

До Анонимен 53Забравихте да забраните на мама да не нахлува в час, за да бие.

24

Роза

преди 8 години

Изнасилването на детенцето с увреждания в онова село е последица от крайно опасните правила, които е създало министерството. То вкара в обикновените училища от една страна децата с умствено изоставане, от друга - малолетните престъпници, които правилата не бързат да извадят и да пратят в ТВУ. Те сами по себе си не са виновни за положението и възпитанието си, но да събереш лесна, не способна да разбира жертва с момче с криминални прояви е да разрешиш да се пуши до буре с барут.

23

Анонимен

преди 8 години

При този тежък учебен материал и абсурдна образователна система, където децата прескачат от материал на материал, защото пак се гони количество, всички са на нокти от живота, който се живее в България и какво искате да се случи. Ако материала е редуциран на 1/3, децата ходят с желание на училище, учителите работят с модерни подходи, имат постоянни обучения, а не с похвати от преди 100 г., стани, седни, не се върти, чиновете подредени не в кръг...всичко ще е наред, както в нормалните държави.

22

Съд

преди 8 години

Това не е агресия само срещу учителката. Това е агресия срещу цял клас малки деца. Те не бива да стават свидетели на псувни и насилие, това е твърде тежка душевна травма за деца на 8 години.Отделно те са отишли на училище, за да се учат на четмо и писмо, да усвояват основите на грамотността и културата. Всички това е сринато и учителката трябва да го гради отначало у силно стресирани деца. Не може да се допуска всеки примитив от улицата да нахлува при деца. Родителите да съдят побойничката.

21

Hanko brat

преди 8 години

Bulgarite imat cennostna systema:-) - bg partii i bg religii obichat ofshorkite i bum-bum-bum systemata:-)Tova obichat, tova imat.:-)

20

Анонимен

преди 8 години

Когато те на нас, тогава и ние на тях!.. и да.. НЕ ВЯРВАМ В ПСЕВДО-ИНСТИТУЦИИТЕ НА ТАЗИ ЧУЖДА ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРАЖДАНИ ТЕРИТОРИЯ!!!

19

Гешо

преди 8 години

Учителката може да е виновна,но кой дава това право на една майка да влиза в класната стая и да бие учителката, трябва ли с бой да се решават някой проблеми.Аз смятам че за посегателство над учителите и лекари и т.н. Трябва да има по големи наказания.Караници и бой не разрешават проблемите , трябва да има диалог , а не умруци .

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен , ei maimuno, da biesh uchitel e izraz na tupotiq, prostotiq i mizeriq, ako si tup, prost mizernik podkrepqi i bii i ti

17

Анонимен

преди 8 години

а тази майка случайно да е била забравена в солариум като малка?

16

Тинев

преди 8 години

Да ама си имаме демокрация и свободно можеш де лижеш олигавената ръка на попа.Пък ако откраднеш, измамиш или убиеш има лесно: Палиш свещичка, цункаш ОЛИГАВЕНАТА попска ръка и си опростен. Чист си като сълзица. И така всеки ден ако се наложи.Да живее демокрацията и дано да има свещи. Попчета дал господ.

15

Анонимен

преди 8 години

Като чета коментарите по-долу които намират боят за нещо положително, народа си заслужава управниците и държавата. Явно предимно хора с първични инстинкти и без разум са останали в страната.

14

Анонимен

преди 8 години

Ами писва им на хората ежедневно да се разправят с *** навсякъде. Да се била оплачела на директора, сякаш той е с нещо по-различен. Веднага си приготвят версията, свидетелите и училището винаги е право, а детето е в нарушение, не дай си боже пък, ако е от малцинствата, с разведени родители или някое друго подобно страшно петно в досието си.

13

Чекист

преди 8 години

Нечовешка простотия е заляла цяла България.

12

Анонимен

преди 8 години

Ефективна присъда за майката, аз ако съм на мястото на учителката ще я съдя до дупка. Когато не си съгласен с нещо, има процедура, известие до директора напр. Не съм учителка, но саморазправата е похват от каменната ера. Бедна, бедна България...