212

сеирджия

преди 8 години

Сеирджиите не са се намесили да го спасяват защото в България спсителите и добрите самаряни ги вкарват в затвора.Вижте какво стана с австралийския спасител,който се намеси срещу гнусни скинари да спасява деца от побой-20 години затвор.И приписаха ножа на скинарите на него.

211

КойтоНожВади

преди 8 години

Масово прибързвате със заключенията. Изчакайте свидетелите и следствието да си кажат думата и след това разтягайте локуми!

210

nona

преди 8 години

В този хубав град за съжаление почти всички са с диагноза.А правосъдие ,не само там няма!!!

209

Do 243

преди 8 години

Ми заминавай за Северна Корея, там е соц и такива неща не се случват. Вземи колкото може повече червени тиквеници с теб. И най-важното, не се връщайте.

208

ТЯ

преди 8 години

Това никога нямаше да стане по време на соца! Хората бяха други. много по- човечни , културни , възпитани спокойни.

207

ТЯ

преди 8 години

В центъра на Враца убийство посред бял ден ? А бе Бъчварова "стига вече" сте спали ,размълрдайте дебелите ***!

206

Turkish Power

преди 8 години

...Ne e vajno az da sam dobre...a Vute da e zle! ...Momcheto e napadnato s cel da bude ubit...absolutno@ V Turciya takiva guvendeta..namirat smurtta si v zatvora...

205

кем

преди 8 години

Искахте като на запад, ето ви, за двайсет и кусур години успяха да направят от народ със самочувствие оскотяло стадо, това благодарение на новите ви господари.

204

Трей

преди 8 години

До О.р. 221Това не е точно така както казваш. Същността на военното изкуство е в това да можеш да побеждаваш многото с малко и да поставиш силния в уязвима позиция. Силата не зависи само от броя, тя зависи от въоръжението, подготовката, тактическите умения на командира, войнския дух, сплотеността, нестандартните и неочаквани решения и маневри, изпреварващите ходове и невидимото придвижване и други.

203

това е

преди 8 години

Наистина недоумявам как могат да се пишат подобни коментариТолкова ли полудяхте бе хора.Никаква пешеходна пътека не е имало ( пешеходната пътека е на 50 м) и никакъв спор по пътническо транспортни работи не е имало.Две мутри, бесни излизат от нотариуса и хващат първия им попаднал да си изкарат нервите върху него, почват да ритат колата му, изкарват го от колата и почват да го бият с метален бокс, убиват го за десет минути, а наоколо хората снимат, снимат, защото ги е страх да се намесят.

202

Анонимен

преди 8 години

Язьк, колкото и останахме =сами се изтребваме,,,

201

Трей

преди 8 години

Аз лично имам такъв случай където се намесих и сритах *** на един който тормозеше и биеше едно момче. Заради това извикаха полиция и можеше да бъда арестуван! Добре че бях достатъчно умен да не ги чакам ами си тръгнах по живо по здраво! Ето ти поука защо по нашите *** закони понякога можеш да излезнеш виновен че си се намесил в такива случаи!

200

Трейн

преди 8 години

Ще се съглася да се намесваме ако режима за притежаване и носене на огнестрелни оръжия се облекчи съществено също и да отпаднат глупавите закони които третират тези които се защитават като престъпници. В такъв случай ако всички са въоръжени, не е проблем да застрелят насилниците дори и в краката. Иначе да се иска хората да се намесват след като има опасност и те да бъдат пребити е малко пресилено. А и да се намесят ако наранят биячите пак накрая може по тъпите закони те да излезнат виновни!

199

Анонимен

преди 8 години

Nqmashe li nqkoi seirjdii s dusha, da kajat sprete nedeite da go biete, toi nee iskal da vi obidi!

198

sssss

преди 8 години

225 mn si prost da znaesh

197

216

преди 8 години

До искренфакти искаш -УБИТИЯТ е на на 18 г ,в гроба .Милите невинни братя са разследвани /но не осъждани -щото ..СЪДЪ в Бг/занимават се с ''автобизнес'' /всеизвестно -за хората с мозък- е че там се перат мръсни пари- от наркотици най вече.Фактите фактите -мда естетвено че простаците като теб ще защитават мутрите -много си ви е хубаво в миличката държавица.Крадеш убиваш -плащаш на съдии-и си чист и невинен.Мда а 18 годишния -в гроба -ФАКТ..нали всезнайна мутро?първосигнално направо

196

Анонимен

преди 8 години

Последно, вярно ли е че Тодор е: - носил бокса- освирил ги е на пешеходна пътека- първи е налетял с бокса

195

Анонимен

преди 8 години

в цивилизована държава се спазват правилата ,в цивилизована държава викат полиция /да им реши кой има п одълга пи*ка може би /ама кога Бг е била цивилизована -Бг-криворазбраната циливилизация....

194

888888888888888888

преди 8 години

Пострадалия тръгнал да се разправя с бокс в ръката Биячите са направили лека телесна повреда Десет човека гледали сеир и снимали Това е България

193

Гацко

преди 8 години

То, като тръгнеш с рогата напред, трябва да си готов да си носиш последствията. Ако мен тръгне някой са ми чупи главата с бокс, няма да го търпя със сигурност. Късам му ръката и му я забивам в окото веднага.