18

Venci

преди 8 години

По статистика в света такива инциденти се причиняват от наемници на фирмата доставяща контейнерите и кофите. Полицията да гледа там, Че вандали има-има, то е ясно..Но това са доста кофи. И на най простия вандал ще му писне и ще се откаже рано или късно...

17

Анонимен

преди 8 години

През скъпия ви комунизъм нямаше една спирка, която да не беше потрошена веднага (зелените стъклени тухли).

16

88ми набор, ужилен

преди 8 години

До 20 Реалист: приятел, аз даже към оптимист, ама не беше от цигара при мен, а и според полициятя+застрахователя тия кофи имат елементарна защита и им трялва малко бензин да тръгнат. Все пак полимера от който са направени не е като за двулитровка бира. Стъкларията от контейнера си седеше в локвата пластмаса и нямаше много тлеещи останки. Освен колата ми де, предницата.

15

Анонимен

преди 8 години

Присъщо за талибани, каквото в същност сме.

14

Анонимен

преди 8 години

"крадат от кофите".. От кога публичният *** е ексклузивна собственост на тия 2 фирми монополисти?А това че по селата масово палят кофи, е защото камиьоните с месеци не се вясват да извозят ***.

13

88ми набор, ужилен

преди 8 години

Точно преди празниците ми се стопи цялата предница на колата така (фарове, броня, лайсни, емблема и др.) 9 части за смяна, слава богу е в движение и има каско. Не писахме с полицаите жалба за неизвестен извършител. Ако имате информация за извършители във Варна ви умолявам да пишете тук (културно и според правилата на сайта)Информацията ми е нужна с научна цел и ще послужи строго и само за индивидуално статистическо проучване.

12

Реалист

преди 8 години

Огромна част от запалените контейнери за ***, са резултат от хвърлени цигари в тях. С други думи, трябва в цената на цигарите да се включат и тези разходи за нови контейнери.

11

Истината

преди 8 години

Eй такова общество създаде демокрацията!Общество от насилници, престъпници, вандали, корумпирана държавна система-до мозъка на костите, развъждащи се като мухи ци..ни и... хора без мозък обвиняващи за всичко лошо времената преди 1989-та година.!

10

Киро с маймунката

преди 8 години

"Вече обикалят с микробуси на всеки час и крадат от кофите", твърди още Видев."Тоя Видев да вземат да го проверят, какви субстанции взима. Няма как нещо, което вече е изхвърлено на *** да бъде откраднато.

9

Шаран_БГ

преди 8 години

Извинете ме,/ комент 4 и 7/, може и аз да греша, но ми се струва, че тази перверзна и уродлива демокрация а ла САЩ / или погрешното и тълкуване и прилагане/, СЪЗДАДЕ това общество ! Преди 1989 год. и през ум няма да ти мине да чупиш, палиш и трошиш - най-късно на третия ден си в Белене, Ловеч или в мини Перник!! Последните като най хуманни. Защо властите не се отнесът кам вандалите ВАНДАЛСКИ ? Те от това разбират !!

8

Елемаг

преди 8 години

Не са вандали "скандинавци" са!!Всеки знае как палят пластмасовите,за да докопат бутилките.Ама така е ,като искат само някои да лапат комисионни!!Хората от 20 години си имат автомати, да дават пари срещу пластмаса.Ама нали комисионна да има за някой,пък нашата фирма да спечели.И те така мизерия заради алчност.

7

до гражданин

преди 8 години

В БГ от 1944 г. насам НЯМА демокрация!България е управлявана САМО от комунисти-убийци и техните уродливи наследници!

6

Анонимен

преди 8 години

Много често ако има в близост ресторант, персонала изхвърля в контейнерите жарта от скарите си и подпалват контейнерите.

5

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

До Анонимен 4НЕ! ГРЕШИШ! ТАКОВА ОБЩЕСТВО СЪЗДАДЕ ПЕРВЕРЗНАТА И УРОДЛИВА ДЕМОКРАЦИЯ!

4

Анонимен

преди 8 години

Eй такова общество създаде комунизма!Общество от насилници, престъпници, вандали, корумпирана държавна система-до мозъка на костите, развъждащи се като мухи ци..ни и... чакащи с нетърпение да се изнесат от тази *** !

3

Анонимен

преди 8 години

Преместих си го в другия крачол.Вместо да мрънкат в медиите що не вземат да се обадят в полицията?

2

камери

преди 8 години

Сложете скрити камери и ги свържете с куките за един месец. И после заловените да започнат да си заплащат повредите.

1

Анонимен

преди 8 години

TEZI EKOFIRMI KATO NE IZDARGAT NA KONKURENZIATA DA NAPUSNAT BIZNESA SI I DA SE ORIENTIRAT.