17

Анонимен

преди 8 години

PRESTANI DA LAJESH KATO KARUCAR,CHE ONAZI VECHER V SABUTA BESHE TUK I ZDRAVEI NEMI KAZA TI ZNAESH KADE ,NOSIE ZA TVOE SMETKA

16

?!?

преди 8 години

Микофф, не си падал толкова долу, ама виждам, че можеш. Ще ти пратя още поне 100 семейства с това положение още от Станишево време да вземеш да ги осиновиш. Долен град си Микофф.

15

глухар

преди 8 години

А глухи ли бяхте 25 год .а ?

14

Пенсионер

преди 8 години

До Анонимен 13 БСП е истинският виновник за провала на България. С невиждан цинизъм, наглост и високомерие краде беззащитния български народ! За БСП гласуват само най-старите закостенели мозъци и ***. Като станат един файтон хора, какво ще измислят? За това не дават дума да се издума в полза на електронното гласуване. Ако българите в чужбина имат възможност да гласуват по интернет, БСП едва ще премине 4%-та граница.

13

ист

преди 8 години

Аз обещавам повече да обещавам.

12

Анонимен

преди 8 години

BSP E ISTINSKIAT ZASHTITNIK NA BEDNITE I ONEPRAVDANITE BALGARI.

11

Бай Миле

преди 8 години

Мики, я разкажи като дойдете на власт как се уреждат любовниците на Дългия инкасатор/кво прави Илиянчето и др./, как се става Нач. кабинет на министъра на образованието на 33г. без нужния ценз...как се гепи...разкажи за Митко Дъбов и неговите афери...има и още мнооого, мнооого......

10

Селянин

преди 8 години

Сетила се Мара да се обара, дорде лапахте баницата и пикахте у фонтаните ние гладувахме. Сега оещания, ама гладен на сит не вярва.

9

ДС

преди 8 години

А когато бяхте на власт ? София та София та София. Ами то хора не останаха в тая държава бе. Да вземем да отделим София като отделна държава.

8

Анонимен

преди 8 години

Мика, не ти вервам вече ни на тебе, ни на предшествениците, ни на тия след тебе...всеки път лъжете хората и политмасата си като имате правителство, сее се шуробаджанащина, вкл и на Позитано...а дано дач ви закрият по-бързо

7

Dqdoto

преди 8 години

Банкет на БСП.- Пий, бе! Защо не пиеш?- Не мога, другарю Миков, притеснявам се. Аз да пия пред вас - това е все едно да свиря на цигулка пред Паганини..

6

Стефанов

преди 8 години

Както вие казахте преди години по друг повод - "Късно е, либе, за китка". Вокато бяхте на власт крадохте, крадохте, крадохте, а сега - популизъм. Престанахме да ви вярваме, защото прекалено много ни лъгахте.

5

Анонимен

преди 8 години

По-добре се скриите и не се показвайте повече!!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 8 години

и тоя си повярва

3

Анонимен

преди 8 години

След такива глупави и популистки изказвания БСП се срина до 5 % подкрепа . Досега 7 пъти БСП имаха правителство и нищо не направиха , а сега ръсят мозък и морал .

2

Анонимен

преди 8 години

Късно е бе Миков нали бяхте във властта защо не сетихте за селяните нека сега от Овча купел да гласуват за вас.

1

Пешко

преди 8 години

Разгеле, БСП най-накрая на село