7

Жан Габен

преди 8 години

Това е само при полуфабрикатите, защото са тъпкани с всякакви химии. Яжте пържени домашни картофи и няма да имате проблем. Яжте колкото си искате.

6

Анонимен

преди 8 години

До vladyНе е страпен тефлона а олигомерте от които не може да се освободи напълно

5

vlady

преди 8 години

Тефлонът е химично инертен разлага се бавно едва при 270 градуса интензивно над 320. При нормално пържене такива температури не се достигат.

4

Анонимен

преди 8 години

Това се знае от години! Чипс, пържени картофи, пържени ядки... все се произвежда акриламид при печенето

3

Анонимен

преди 8 години

Добро утро!Вие сега ли го разбрахте това?

2

Анонимен

преди 8 години

Доказано е че американския акриламид е по-вреден и отровен от якорудска ракия.

1

Анонимен

преди 8 години

Американския акриламид - най-вкусния акриламид на света. На корем в Макдоналдс.