6

тъпчо

преди 8 години

"Те пък дават наемат събирачи на дългове без да уведомят"-нищо не разбрах.Няма и да чета по-надолу.

5

gost

преди 8 години

Отдавна искам да си попитам комшията които казва аз със комшиите се не занинавам какво дири по цял ден в гаража като е отпуска маи ние сме му криви щото моя му дава алъл а тои наобратно е сега аз казвам маинатати стои си при тях

4

БУНТ му е майката!

преди 8 години

Ценова и данъчна репресия над ограбените и най бедните - да не мога си вдигнат главата и изметат чакалите от властта. Заедно обаче СТАВА!

3

Мдаааа.....

преди 8 години

Тая институция е излишна. Редно е всяка институция да спазва законите и оплаквания от граждани няма да има. Властва беззаконие и своеволия и никой не понася последствия. Има ли държава?! Не! Затова страдат гражданите.

2

vlady

преди 8 години

Омбудсманът дублира функциите на архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян и излишно харчи държавни пари. Уместно е да се закрие.

1

Бай Иван

преди 8 години

Абе хора, какво ви става в този сайт, да нямате празник и всички да са пияни, или пускате някакви криптирани съобщения ?Как да разбирам следното: "Те пък дават наемат събирачи на дългове без да уведомят"И на мен българския език ми е бил слаб предмет, ама вие избивате вибата.