10

Все тая

преди 8 години

До АнонименКато остарее достатъчно и мозъка спре да работи правилно, недай Боже да й звъннат - ще даде всичко. Това е проблема, че много стари хора живеят сами вкъщи.

9

Анонимен

преди 8 години

Свещи за помен да им купят, на измамниците за 2 000 лв.Амин!

8

Анонимен

преди 8 години

Аз затова съм предупредил майка ми, пари на никой да не дава, ако ще и папата да и звънне по телефона.Ако случайно не може да се свърже с мен по телефона, да звъни директно на полицията, но пари да не дава.

7

Експерт в прането

преди 8 години

В гр. Ветово, Русенско е заровено кучето. Още инфо трябва ли ви...

6

Генчо Папура

преди 8 години

На многознайковците до номер 5, без номер 2, ще кажа да си сложат мненията, там където не ги е огряло слънце. Поздравявам майките им! И сестрите им! По няколко пъти...

5

Анонимен

преди 8 години

Простотията не ходи по гората, а по хората! Българите все реват, че държавата скапана и корумпирана, но всеки иска да се уреджда по "втория" начин. Това не е от вчера, а толкова отдавна, че се е превърнало във вроден инстинкт! Затова и вървят този тип измами - хората първо "кихат " парите и чак след като е супер късно им загрява реотана, че нещо е гнило... Като искате да няма корупция спрете да бутате рушвети и си плащайте данъците и глобите!

4

Анонимен

преди 8 години

хахаи какво ви е виновен Боко , че пенсионерите нямат акъл за 2 стВсе плачат , че нямат пари за лекарства , а пък всеки ден измамени няколко пенсионера за хиляди левове.

3

Всезнайко

преди 8 години

Премиера да уволни МВР министъра, веднага!

2

Анонимен

преди 8 години

Премиерът да нареди всички алоизмамници да бъдат хванати. Веднага!

1

Анонимен

преди 8 години

Да е жива и здрава и да спести още толкова...