17

El Rockero

преди 8 години

Прекрасно направен филм! Снощи го гледахме за втори път! Не само, че е запазил духът на историята, но и го е обогатил. Браво на Дж. Дж. Ейбрамс!

16

Chavd

преди 8 години

Нищо общо със Star Wars. Няма го духът и мистичното усещане от истинските филми. Да не говорим за богатството на персонажи показани там. Това е просто още един с нищо забележим фантастичен филм. Единствената сила, която се пробужда тук е финансовата сила на създателите. Това, заради което са откупили правата е напълно удовлетворено. Ако имаше как бих искал да ми върнат парите защото този продукт не отговори на моите очаквания.

15

Истината

преди 8 години

Мога надълго и нашироко да описвам една по една простотиите, които са нацвъкани в този филм, но няма смисъл, мястото е малко, а и не е тук мястото за това. Само ще кажа, че тук го няма духът на поредицата Междузвездни войни, а има някаква боза опитваща се да имитира по възможно най-лошият начин поредицата Междузвездни войни.

14

Анонимен

преди 8 години

Това недоразумение не е Star Wars.

13

STAR WARS фен

преди 8 години

Тази боза е всичко друго, не не и част от поредицата Междузвездни войни. Учудващо е, как този "режисьор" има наглостта да се показва пред хората, след нелепицата, която създаде.

12

Анонимен

преди 8 години

Аз отидох изпълнен с надежда да гледам "Силата се пробужда", но наистина не очаквах, че сценаристите ще измислят такава боза. Новият злодей, който като си свали маската, която така и не разбрах защо носи, взех да се чудя да плача или да се смея, толкова "страшен и зъл беше", второ негърчето имперски щурмовак, който при първата си мисия се уплаши. Трето-големия злодей, който уж е обучаван за джедай, явно носи своя меч само за украса, негърчето и момичето го накълцаха, а за първи път хващат меч :)

11

Фен

преди 8 години

До ФенНе мога да разбера, защо има извратеняци които желаят само и единствено ефекти и взривове които да гледат.... та то вече всеки излязъл филм е така или тогава ще кажете нищо ново.. само ефекти, филма си е доста сполучлив на фона на сегашните недоразумения които излизат и да определено е по-добър от първите 3 части където архитекта за това е самия "Лукас" , който единствено да навреди на поредицата друго не виждам какво може да стори и именно и за това той се спря на точното място.

10

Фен

преди 8 години

Вие единствено да хейтите друго направихте ли ? Не можете ли да разберете че каквото и да се направи, това е продължение на сагата от миналия век ? Напълно редно е да се добавят нови персонажи които да заменят старите по един или друг начин. Другото което е искали сте ефекти боже вие говорите за 1,2 и 3-та част които са тотални недоразумения... ако в действителност тези епизоди бяха сполучливи .... нямаше анимирания Star Wars Clone Wars да се отклонява от 2-рата и 3-тата част.

9

Анонимен

преди 8 години

Този филм ще го запомня единствено с приходите

8

Истината

преди 8 години

Изключително некадърно направен филм, с огромна реклама. Съжалявам, че си дадох парите да го гледам. Това не е продължение на Междузвездни войни, а някаква самостоятелна боза. наистина този трябва да бъде бит публично с камшик, за това, че се подигра с Междузвездни войни.

7

партиен член

преди 8 години

По случайност гледах този " филм".Съжалявам че си изгубих времето.Пълна простотия но с огромна реклама.Със сигурност няма да гледам други серии на това нещо.

6

dmx

преди 8 години

Прав е Лукас - до последната дума, а този Абрамс, комерсиално нищожество, е направил филм недостоен за сагата. Бих подкрепил да му ударят 50 удара с камшик.

5

Анонимен

преди 8 години

Това е най-добрата част.Първите три части са слаби откъм ефекти

4

Анонимен

преди 8 години

Рей и BB-8 са много добри попадения, има и самолетни битки тип "Втора световна война", останалото бих казал, че е прилично.

3

Пенчо

преди 8 години

до 5: Па вземи събери 7лв и *** го гледай на кино преди да изказваш "мнение" пробит *** с 5ст в джоба .. тр ти кажа че от интерес дръпнах торента и беше изтрит на 10-тата секунда само като видях за какво "качество" иде реч.. Супер си е филма, много по-добре от смешните 1,2 и 3 .. Лукас да не се обажда, че супер се *** с тях .. има само 1-2 супер издънки и това е новия "император" че е няква орка от властелина, хаха :) Новия Вейдър пък по-скоро за Маугли става и той, но като цяло е Ок.

2

Анонимен

преди 8 години

и все пак филмът се радва на огромен зрителски интерес.

1

Фен

преди 8 години

И ние се надявахме, че филмът ще е "е значим, увлекателен и достоен за вниманието и времето", ама....... :((