116

Шаран_БГ

преди 8 години

Жалко за човека! Не се заблуждавайте -- имаме прекрасни криминолози !! Добре подготвени, чудесно обучени! И материалната им база не е чак толкова лоша. В криминалистиката има постулат: Няма неразкрито престъпление - освен в случаите ,когато е свързано с властта !! И от тук, замазването и неразкриването на престъпления се извършва от началниците на криминолозите и от техните началици с помощта на независимата съдебна система ! И това по целия свят -- хора сме, най после......

115

рус

преди 8 години

една въшка по-малко

114

Анонимен

преди 8 години

При Орешарски гръмнаха един и тука коментари от рода АРЕ ПОЧНА СЕ ПАК. А сега.........

113

Рикошет

преди 8 години

Изгърмя поредното"куфарче".Всъщност, в тая криза все да печелиш и да отделяш за "спонсора" си е живо чудо.Това да не е Слави,медиен бизнес,черна,бяла техника,консултански, инженеринг,лафки и т.н.Завалията с парцали се доказваше(то някои с бизнеса със скъпи телца още щъкат,но предупредени).Тия с производството вече чужди ги купиха и са полуспокойни за старините.Други чакат да ги харесат.На фона на гео(нацио) събитията, имаме време ДА СЕ ПОРАЗЧИСТИМ И ДА ПРЕРАЗПРЕДАЛИМ!Всяка прилика...Прочети още на: dnes.bg/crime/2016/01/09/poredno-ubiistvo-na-biznesmen-v-sofiia.289090

112

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 143А как се е "самоубил" с ДВА куршума в главата? Ръката му е била програмирана да се движи за втори изстрел ли? А и гилзи нямало! След като се е самоубил е скрил гилзите ли? Пък кучето останало живо! Какви благородни килъри! Боже, прости ми, човекът е загинал, но не трябва да се пишат недомислици.

111

Анонимен

преди 8 години

До woriedDon't worry dear, really don't, щото по време на комунизма (можеби си искал да кажеш "социализма", защото у нас никога не е имало комунизъм, но, нали знаеш, има запенени от злоба празноглавци, не различаващи обществените строеве, дори не знаят, че сега сме в фашизоиден капитализъм с приватизирана комунистическа основа) подобни убийства изобщо нямаше с години. За сметка на това сега "демокраДията" си наваксва с космически темпове - ще почнат и по два-три на денонощие

110

цък

преди 8 години

Ами, какво очаквате да се случва в държава се управлявана от Мутра!!!!!!!!!!!

109

bolbov

преди 8 години

Тук ми е много съмнително кучето.Чел съм много случки при които кучета съзнателно или случайно натискат спусак на някакво оръжие и стопанина дим да го няма.Ограничените полицаи обикновенно трътгват по следите на добре облечени граждани,които по закон винаги са невинни и незаслужено обиждани с думи като мафиози и т.н.Разпитайте кучето Господа то знае всичко.

108

Анонимен

преди 8 години

До Тракийски

107

Анонимен

преди 8 години

Не съм гледал новини днес.Появиха ли се съседи които казаха : "Много добър човек.Винаги казваше: "Добър ден"

106

циник

преди 8 години

ААА - ПОЖАРНИКАРА каза преди време, че: Когато ГЕРП е на власт ще строши гръбнака на организираната престъпност, край на мафията, когато ГЕРП е на власт няма показни убийства и разстрели Тва е в БЪЛГАРИЯ престъпност НЯМА ХАХАХА!!!

105

Анонимен

преди 8 години

До Под каскета нищоХвани Орешарски за шлифера,НЕГОВИЯТ шлифер, селска червена ***!

104

Анонимен

преди 8 години

ф

103

Анонимен

преди 8 години

Борисов спря парите за червената мафия и започнаха да убиват помежду си, червените макаци.Браво на Борисов, така сами се изчистват.

102

M

преди 8 години

МАФИОТСКА ДЪРЖАВА!!!

101

Анонимен

преди 8 години

"Все още не може да бъде потвърдена самоличността на 63-годишният мъж." Е, как са разбрали тогава годините, че са 63...? Ха-ха-ха... Може ли толкова елементарно да си вършите работата...?

100

мвр

преди 8 години

Престъпленията в България растат , а заедно с тях и изискванията на служителите на МВР! А нали трабва да се плаща за извършена дейност,но там чиновниците са повече от действащите !

99

редактор

преди 8 години

Oправете си заглавието и наричайте нещата с истинските им имена. Правилно е да се пише "Поредното убийство на мафиот в София".

98

Под каскета нищо

преди 8 години

До И аз ти казахТи ходи на село да копаш картофи. Ако бях мързел, щях да стана партиен член и да се държа за шлифера МУ като теб.

97

Анонимен

преди 8 години

Да му мислят тези, които имат печеливш бизнес.