Снимка: Архив Bulphoto

Собственикът на модна къща "Агресия" Александър Антов е бил застрелян снощи. Тялото му е намерено тази сутрин в Бистрица, съобщи "24 часа"

Около 19:00 часа снощи Александър Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал.

Все още не се знае нищо повече по случая. Криминалисти извършват оглед на мястото. 

Това е вторият разстрел в София. Само преди ден в столичният комплекс "Макси" беше разстрелян 53-годишният бизнесмен Веселин Стоименов. 

Още по темата

 
По информация на bTV Антов е бил намерен около полунощ в гората над Бистрица, където той живее. Кучето му се е върнало само и това е накарало близките му да подадат сигнал в полицията.

На място има екипи на СДВР. Те са претърсили района на "Бистрица". По непотвърдена информация Антов е бил причакан от хората, които са го застреляли.

Oт МВР обаче заявиха, че не е ясно дали мъжът е убит или сам е сложил край на живота си. От МВР уточниха за "Фокус", че единствената информация, която засега е потвърдена, е че снощи около 21:00 часа е бил подаден сигнал за изчезнал 63-годишен мъж.

Тялото му е намерено около полунощ в гориста местност. Извършени са съответните процесуални действия. Мястото е отцепено, криминалисти са извършили оглед, такъв е извършен и днес сутринта. Тече разследване. Все още не може да бъде потвърдена самоличността на 63-годишният мъж.

*информацията е актуална към 12:09 часа 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase