7

ПорЦелан

преди 8 години

Тоя въпрос за реброто не е много ясен защото жената се различава от човека генетично.

6

Анонимен

преди 8 години

До ЛимА бог е саздал Адам от кал пък ***- от ребро/не е ясно родена ли е или е изтръгната от реброто/. Тази световно популярна "истина" направо ще ме разплаче от смях.

5

do 3

преди 8 години

Донякъде си прав. Не е ***, но не е и човек. Друг вид е! Но има доказателства, че е имало кръвосмешения между ниендерталците и хората. От там и всеки един човек в днешно време има гени от ниендерталци.

4

глупости

преди 8 години

Алергиите са от съвременния замърсен начин на живот, а не от неандерталеца!

3

Анонимен

преди 8 години

само дето неандерталеца си е мамуна и няма нищо общо с човека

2

Лим

преди 8 години

Който се интересува от разбиване и изобличаване на глупашката доктрина на еволюцията, която е псевдо-наука да гледа сериите на Кент Ховинд който американците вкараха в затвора заради твърде умелото разбиване на пух и прах на теорията за еволюцията която им е твърде удобна за да откъсват хората от християнството.

1

Лим

преди 8 години

Поредните глупости на поддръжниците на еволюционната теория. Еволюция няма, Дарвин много е греш***л и накрая се е разкаял от глупавите си теории. Еволюцията в своята най-съкровена същност представлява религиозна доктрина базирана на лъжа чиято цел е да откъсне човека от вярата в Бога като припише произхода му на камък "който с течение на милиааааааардиииииии години еволюира в човек". Пълни глупости!