48

поправка

преди 8 години

Не само отлюспените, а цялото ДПС да ги последва солидарно - вън от парламента. Тази партия никога не е била българска.

47

тя

преди 8 години

Местане , ако имаш малко достойнство ще напуснеш парламента , а не да се държиш за него като удавник за сламка и така ще видим какво друго можеш да работиш! В парламента всеки може , а извън него какво можеш!?

46

Ред арми

преди 8 години

ДПС никога не е работило за интересите на България

45

турчин

преди 8 години

Освен тези трябва да се поиска оставките на депутатите иот Североизточна България както и на областните и общинските председатели. Тези хора са били в същия проект на Местан но последния момент го предават. Заради това загубиха изборите. В момента се опитват да запазят положението чрез местните структури и в един момент ще обяват че със структурите минават към проекта на Местан.

44

Абе Василев

преди 8 години

На никой извън депесе , не му пука къде ще ходи да спи местан, както и на никой извън депесе не му пука кой ще е начело на депесе - доган, местан или хасан виски са един дол дренки.

43

ВРЪХ И ДЪНО

преди 8 години

ЦИРКА С ТОЯ МЕСТАН И ПУШИЛКАТА ОКОЛО ТОВА ЗАСЕНЧИХА ЧАК ГРЪМВАНЕТО НА ВОДОРОДНАТА БОМБА НА КИМ ЧЕН ГРУХ!

42

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевВасилев, не говори глупости ! Ако Турция допусне в нашата страна да влязат и да останат араби, то българските турци /много странно понятие, хем българи, хем турци ?/, ще отидат на кино ! Арабската култура и турската нямат нищо общо, та дори и в чисто религиозен план ! Но ти явно си твърде млад за да ги разбираш тези работи !?

41

ДПС

преди 8 години

"Толкова много години се говори за реформи, крайно време е да стигнем до конкретен резултат"

40

ист

преди 8 години

Доган, Местан, Миков и Сидеров, нищо добро не са направили за България.

39

Ало ДПС другаре

преди 8 години

Ами спонсорираните от Турция сюнети(сю не ти) в Омуртаг , явяват ли се намеса във вътрешните работи на ДПС и България?

38

Пешко

преди 8 години

Младите в ДПС се активизираха след като бащицата Доган изока. Допреди това никой не ги беше чувал. Същото и с цялата плеяда анализатори, ***, разузнавачи и т.н., които се надпреварват да обясняват как не знам си какво от еди кога си. Чудя се др. Дърева къде спа, когато Серго и Лютви гушкаха софтеротично пред цял народ. Или не спа, ами обясняваше и тя колко убаво са се разбрали в името на националния интерес. Смешници жалки

37

А БОКО КОГА

преди 8 години

ГОДИНА И ПОЛОВИНА БОКО И МЕСТАН УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО ,ЗАЕДНО ФАЛИРАХА КТБ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА,ЗАЕДНО СИ ТЕГЛИХА 16 МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ,ЗАЕДНО СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК,ЗАЕДНО ОБИРАТ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА.СЕГА ЗАЕДНО В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО

36

Анализатор

преди 8 години

Едно време бях казал че Доган няма явно изявен наследник който да води ДПС. Ако той се затрие(което не му го пожелавам от хуманна гледна точка) ДПС ще се разцепи сред борби за мястото на доган и така стадния им електорат ще бъде много объркан.

35

Анонимен

преди 8 години

Младите от ДПС са кръвожадно алчни. Готови са да минат през трупове само да се налапат преди Соколя да ги изгони.

34

Анонимен

преди 8 години

Местан трябва да бъде изгонен от Парламента и съден за държавна измяна!Но тъй като в България осъждат за кокшка ,а на такива като Местан остава прошката,то и сега ще се повтори:Всяко чудо за три дни!

33

До ха ха

преди 8 години

Не се притесняваи ти дори не можеш да мечтаеш бойко ага ще ти .....фасона

32

Анонимен

преди 8 години

Дандини дандана купете си винетки офце не коментираитекат папагали неща дет никога не ще схванете а и не ровете по кошовете

31

БББ

преди 8 години

Местанчо, всичко в живота се връща! Видя какво стана с Цветанчо - днес първи с всичко, а утре "цървулко" без нищо! Очаквам скоро да си получат своето Дебеланчо и Доганчо!

30

Анонимен

преди 8 години

Доган , Местан , Дело Възродителен Процес на Съд в Страсбург , всички са виновни без изключение

29

Анонимен

преди 8 години

ЛЕВСКИ :Тоз, който ви освободи, той ще ви и пороби !