56

$100

преди 8 години

Самотната майка е порно актриса от 2008-а, когато синът и още го е нямало. Нищо чудно самия той да е резултат от някой от филмите и.

55

Анонимен

преди 8 години

Гледах едно клипче как някъв старчок й се източи на фейса. Нищо особено.

54

Асан

преди 8 години

Горката,трогнах се! Кво купи Айшето на щастливото си дете за 2200 долара?

53

Анонимен

преди 8 години

Момчето ще е мн гордо с новите глезотии.

52

42

преди 8 години

ДАВА ХУБАВ ПРИМЕР И НА СИНА СИ ДА ГЛЕДА ТАКИВА ФИЛМИ КАТО ПОРАСНЕ И ДА СТАНЕ РАЗВРАТЕН, АКО НЕ И ИЗВРАТЕН. А ПРИМЕРЪТ, КОЙТО ДАВА НА ДРУГИТЕ ХОРА И ДЕЦАТА...

51

Горан

преди 8 години

Е, как кой работи за $100 на седмица, ами такива дето са родили на 15 и са без образование. Странен въпрос.

50

Горан

преди 8 години

Ей, моралистите - нали се сещате, че търсенето определя предлагането... Ако не се търсеше порно, нямаше да има такива актриси, ама се търси... Порното е нещо такова: Всички плюят по него, ама всички го гледат...

49

Анонимен

преди 8 години

Какви са тея тъпотии бе??? Кой работи за 100$ на седмица (400$ на месец), тя не може да си плати сметките и бензина с тях!Освен това 750$ на филм е крайно нелепо, освен ако не става въпрос за клипче. КРАЙНО НЕГРАМОТЕН ПРЕВОД, който поднася абсурдни глупости.

48

Анонимен

преди 8 години

Ми жената си има талант и просто е решила от аматьорка да стане професионалистка. Ама и забележете каква е причината да го направи. Дори не е за да осигури по-добър стандарт на живот или образование на сина си, а за да му купи поредния лъскав ***, който след 2 ще бъде захвърлен някъде като ненужен.

47

Анонимен

преди 8 години

20 годишна с 5 годишен син... не е учудващо. След като е родила на 15, колко му е било да превърне хобито си в професия.

46

Анонимен

преди 8 години

Se ima da. Trosis. Orehi I. Se. Polucavas. Podaratzi

45

1

преди 8 години

Е направила му е подарък за цял живот!

44

dido

преди 8 години

20 - годишна , може да отиде да учи да почне работа на по добър доход тя веднага налитна да налапа жезъла , блонди какво да я правиш , не е тоя начин да изкараш пари пък и това е в Америка има си голям избор за работа ако дойде в Бг. трябва да преспи с половината град ли да купе на синът си скъпа играчка ,бааа тая ***.

43

Анонимен

преди 8 години

20-годишната майка на 5-годишно дете?Има ли нужда от коментар?

42

гост

преди 8 години

Добра е miss Clara, има дадености за тоя бранш :)Само тия 100$ на седмица ми се виждат малко странни, но...

41

Анонимен

преди 8 години

И какъв извод ще си направи детето? Че ако искаш някоя глезотийка трябва да пуснеш или опънеш някого.А вместо това не е ли по-добре да поработиш нещо нормално или да се напънеш да се изучиш, или поне някакъв курс да изкараш, или някакъв допълнителен доход от уменията, които имаш?Много е важно да се азмислим чрез действията си какви послания пращаме на децата си, тъй като личният пример е възпитателният метод, който оставя най-силно впечатление.

40

Рв

преди 8 години

Само не разбирам от къде намери пари да си направи силикончета? А че в сащ мажеш да оцелееш със сто долара на седмица е напълно невъзможно няма да говорим.

39

Шоп

преди 8 години

Ей, какво хубаво момченце! Как да не му ... майката!

38

Нийл

преди 8 години

До Виготура 20Извращаваш смисъла на Светите Писания, внимавай какво говориш. Да хвърлиш камък е едно - това значи да издадеш присъда и да извършиш смъртно наказание при положение че всинца1 грешат и то е за морално ук0римо поведение а не се отнася до сериозни престъпления. Това слово изобщо не се отнася до изобличаването и моралния укор за подобни деяния, всички в описаната случка определят хванатата в изневяра жена като блудница. И Господа и казва да си върви и да не прави повече така!

37

Нийл

преди 8 години

Имаше един музикален клип пълна сатанинска пропаганда на новия световен ред на антихриста. В него имаше момент в който показваха пирамидата като на еднодоларовата банкнота и отдолу в самата основа на пирамидата преплетени, голи движещи се тела на мъже и жени. Това иска да каже че сатанинската доктрина е изградена върху моралната деградация, сексуалните извращения и случайни връзки на хора интересуващи се и мислещи само с нагона си като животни. По този начин те са превърнати в роби на пирамидата