Общ преглед

20-годишната майка Меган Клара останала много разочарована, когато миналата година 5-годишният й син Ащън се оплакъл, че не получава същите скъпи подаръци за Коледа, като приятелите си.

Самотната майка заработвала по 100 долара седмично. За миналата Коледа купила за сина си плюшени играчки, книжка за оцветяване и нови дрехи.

След като видяла разочарованото лице на сина си, Меган си обещала Коледа през 2015 г. да бъде различна за сина й. Затова през цялата година се снимала в порнофилми. От тях взимала по близо 750 долара за филм.

"Миналата Коледа едва успях да отделя пари и се притеснявах, че Ащън ще бъде разочарован", разказва майката от Портсмут. "Синът ми никога не е изглеждал щастлив с подаръците, които можех да си позволя. Винаги е искал това, което имат неговите приятели, но нямах заделени пари за скъпи играчки", допълва тя.

С новата професия Меган заделя близо 2200 долара за християнския празник, което е близо 15 пъти повече от Коледа през 2014 г.

Меган признава, че изборът й е предизвикал критики у много хора, които тя нарича просто завистливи.

"Снимам се в порнофилми, това ми харесва и с работата си не наранявам никого. Мога да харча парите си, както поискам - не купувам алкохол и наркотици, а само неща за сина си", уверява тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар