10

Хайме

преди 8 години

Диктатора Сталин е казвал - смъртта на няколко души е трагедия, смъртта на милиони - статистика. Същото и тук - трагедия се прави от смъртта на няколко убити американеца които са нашественици и окупатори в афганистан, но геноцида който е причинен от американските инвазии се препраща към статистиката.

9

рфкфккйдте

преди 8 години

До neo5А където ти е любовта и съчувствието към ближния, за която говорят в Библията, която цитираш?

8

Анонимен

преди 8 години

Голям праз, никой не го е карал насила да се записва в армията им.

7

Анонимен

преди 8 години

Досиетата X...

6

Софиянец

преди 8 години

Какво означава "US" и от къде на къде авторът е решил да ни го навира в лицето?! Няма дума на български или?

5

neo5

преди 8 години

Хич не са за жалене като тоя, отишъл в чужда държава да воюва и то за кво, за някой долар отгоре.(В Библията е казано по-добре сух хляб сред любов, отколкото печено говеждо сред омраза.)

4

Анонимен

преди 8 години

Калашников не први разлика между "суперкомандос" и обикновен човек.Никой не ги кани да сеят "демокрация".Каквото повикало,такова се обадило. Рамбо е само в Холивуд.

3

Афганистан и САЩ

преди 8 години

До 2:Наистина ли Афганистан е по-безопасно място за живеене от САЩ за американците?Изобщо не се учудвам - като гледам по Тубата записи от живота в някои квартали наЛос Анджелис, Ню Йорк или Чикаго направо ми настръхва косата от ужас.

2

Боян Колев

преди 8 години

Служих 11год.в Американската армия. Срещнах и ***(повечето в командния състав) и прекрасни момчета,и бели и черни. Запознах се на една"командировка" с българче солдат роден в Америка - Кристоф Иванов на 23години.Не можеше да говори български-знаеше само десетина български думи.....Така че жалко за напразно погубения живот на непознатото войниче и Бог да му прости греховете!.....

1

Ехаааааа

преди 8 години

Къв е тоя врат кво е това чудо, някакъв робот ли е тоя на снимката