18

Анонимен

преди 8 години

Напротив,тая прилича на жаба със мустаци,много е едра,разплута,прилича и малко на травестит и със тази конска усмивка не не не и не .Той изглежда супер сега.

17

Анонимен

преди 8 години

Потърсете снимките на Кели Рорбах и ще ви падне шапката. Лео е мачкал, мачкал, накрая му е писнало. Отживя си този Лео.

16

тигъра

преди 8 години

Доста добре си изглежда мацката,ама Лео изглежда като баща и.

15

Анонимен

преди 8 години

Аз съм на 43 вече и изглеждам доста по-добре от тоя на снимката! Имам небесно сини очи и божествено атлетично тяло, като полу-Бог съм, но не съм пробил в холивуд и никой не пише за мен, защото не съм връзкар! Абе изобщо всичко е бошлаф!

14

Анонимен

преди 8 години

Що не си вземе една българка,да му гали окото и да му празни портфейла.Да не се занимава вече с глупости.

13

Анонимен

преди 8 години

Въпросната мацка има прекалено детско излъчване и изглежда като някаква 15016 годишна пикла

12

Северозападняк

преди 8 години

Абе след като се друсаа с онова гризли, кви красавици бе?

11

Анонимен

преди 8 години

Много е инфантилен. Имал изисквания към жените. Мисли си, че като има пари и може да диктува и да се разпорежда.Иска жените да вървят след него и да му се предлагат - но тези, които го правят са празноглави златотърсачки. Умните, интелигентните и свестни жени се държат по друг начин.И няма нужда да се предлагат на никой, нито пък им трябват чужди пари.Но с такава жена е трудно, не можеш да я командориш и да се правиш на велик - защото сте равнопоставени.А той не иска равнопоставеност.

10

Анонимен

преди 8 години

Чуден актьор е, талант дал Господ!Обаче новините за него в личен план - само ако тръгне да се жени, за еднодневките няма нужда да се затормозяваме и той вече не ги помни колко са!!

9

Анонимен

преди 8 години

тея торбички под очите сигурно са от много четене :)

8

Анонимен

преди 8 години

И кое не му е красивото,колкото повече годинки минават,толкова по-добре изглежда.На мен дори ми харесва повече сега отколкото преди години,от времето на Титаник примерно.Сега е мноого по-мъжествен.

7

до 7

преди 8 години

само дето не е млад и красив /вече/ :) богат и известен -да.НОпонеже има пари не се оплаква от ''златотърсачки'' -просто ги ползва за секс.Поне не е мърляв злобар който вечно е недоволен от живота и ''женитеее'' :))) мда *** го изнасилват направо беее ,не може да им избяга бееее

6

snorky

преди 8 години

Статия, пълна с клишета...а Лео след 15-20 години ще стане легенда. Само напред и нагоре!

5

Далай Лама

преди 8 години

Ди Каприо е много талантлив актьор,само че ако намери свястна жена ще е първия в света!

4

PR

преди 8 години

еврейските мачовци от холивуд нали знаете че преди да станат звездолини колко ауспуха и трбопровода трябва да продухат. особено па тея дето от малки са известни като лео. та приказката ми беше че и двамата с бат си жоржо клуни си сакат мъжко а шаврантиите са за параван. а жоржо освен че не го влече женското май е и стерилен. има неща които всичките пари на света не могат да ти купят...

3

Анонимен

преди 8 години

Просто е поредната звезда, която не може да порасне, сигурно ще си стои ерген до 50 и кусур, като Джордж Клуни. Иначе е страхотен актьор.

2

Анонимен

преди 8 години

Абе да,то за всеки самотен актьор това е първата версия ,че е гей,не ми се вярва,той мина целия моден бранш,пък да е гей,някак не се връзва,според мен просто не иска да се обвързва сериозно,или е доста взискателен,или и двете.Страх го е,че ще му дръпнат кинтите разни празноглавки.

1

Анонимен

преди 8 години

аз от колко години ви разправям че си пада по мъже сега ще ми повярвате ли?