Снимка: архив, Reuters
Холивудският актьор Леонардо ди Каприо е прекарал празниците като необвързан мъж, след като малко преди тях се е разделил с модела Кели Рорбах, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на публикации в американски издания.
 
41-годишният Ди Каприо и 25-годишната Рорбах бяха забелязани за първи път заедно през юни миналата година. Изглежда обаче краткият им роман е приключил и актьорът отново е в редиците на най-желаните ергени в света.
"Лео и Кели са разделени от около месец, пише БТА.
 
Решението им да поемат по отделни пътища беше взаимно. Графиците и на двамата са твърде натоварени, всеки следва своите ангажименти и се наложи да се разделят. Те ще останат приятели, но романът им приключи", казва неназован източник, цитиран от "Ю Ес мегъзин".
 
Кели Рорбах е поредно попълнение в дългия списък с бивши приятелки на Леонардо ди Каприо от света на модата. Актьорът и екоактивист преди е имал връзки с зашеметяващи модели като Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Ерин Хедъртън, Тони Гарн.
 
В началото на годината вече необвързаният Леонардо ди Каприо за пореден път е обяснил какво очаква от партньорката до себе си. Актьорът, който е известен поддръжник на каузи за опазването на околната среда, е заявил, че никога няма да се среща с жена, която не вярва в климатичните промени. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase