28

Глупости на куб..

преди 8 години

ПРОСЛОВУТАТА "ДЕКЛАРАЦИЯ НА МЕСТАН"--в НС......Е СЪСТАВЕНА И ОДОБРЕНА ЛИЧНО ОТ ДОГАН!!!НИЩО --НЕ СТАВА БЕЗ НЕГОВОТО ОДОБРЕНИЕ!!!/...всички ДОКУМЕНТИ...съгласуват със Доган../ПРОСТО-----ДОШЛА Е ДРУГА "ЗАПОВЕД" ОТ ДС/БКП и КГБ.....ПРОТИВ ТУРЦИЯ!!!/...чрез Д.Иванов --Гестапото...от ДС/БКП.../

27

Анонимен

преди 8 години

Местан е име,но "Наместан" е диагноза на клатуро-терористите ,управляващи БГ след 1989г

26

Анонимен

преди 8 години

да бе а аз съм лакитан щъркел

25

Наблюдател

преди 8 години

Че то изобщо не е нужно да контактува с разузнаването когато контактува с официални лица от най-високо ниво на Турция! Много наивно Гяуров, много наивно! Ако и бившите ти колеги са на тоз акъл, тежко на България!

24

Анонимен

преди 8 години

Всички шпионират в поза на Русия.Хубавото е, че ЕТ Русия -В.Путин, съвсем скоро ще отиде при СССР

23

Анонимен

преди 8 години

В България има много предатели и шпиони.99% от тях шпионират за Русия! НС и силовите служби са в авангарда.

22

Паметлив

преди 8 години

Ха-ха,турски тайни служби!Няма нищо тайно в дейността на Местан-той съвсем явно работи за Турция,а заповедите получава директно от Ердоган и Давутоглу!Е,може и да е тайна за българските спецслужби,те са пословично глухи и слепи на тая тема.

21

Анонимен

преди 8 години

руските служби финансират около 20 нпо-та и няколко партии между които дпс атака абв бсп. отделно поддържат огромен шпионски апарат.достатъчно е да погледнете покривите ка руския дипломатически комплекс в софия.целият е в антени за подслушване и шпионаж. добрата новина е че каквото и да правят,русия неизбежно ще фалира и процесите на разпад са вече в ход.гледаме филма - ссср втора част

20

Анонимен

преди 8 години

агенти сава ,павел и цялото ръководство на дпс бяха агенти на комунистическата дс под шапката на руските служби.

19

Анонимен

преди 8 години

сигурното е че доган има връзки с руските служби. дпс беше създадено от руските служби с 100% агенти от дс. целта беше и е- ето ви плашилото,ако не сте с нас ще ви дадем на турция

18

Анонимен

преди 8 години

Не е ли подобре този бивш"разузнавач"да замълчи,отколкото да плещи глупости?

17

Анонимен

преди 8 години

Димо ти искаш да видиш досието му,за да се увериш?Който един път се е продал,ще се продава цял живот.Това важи и за агент Павел.

16

Анонимен

преди 8 години

Само това изказване е достатъчно да дамн диоживотен затвор на този бнесретник и по български казано ***

15

ха

преди 8 години

Да този е бивш и преди може и да е било така, ама сега на всички е ясно чия политика провежда в България .... на турция. Какво ми защитава подлогата вместо да го вкарат в затвора за действията му. Срам за държавата.

14

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

АМИ ЧЕ НА НЕГО ЛИ ЩЕ КАЖАТ ДАЛИ МЕСТАН ИМА ВРЪЗКА СЪС ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ,КАКВО ЗНАЧИ ВРЪЗКА,ТЕ СА СИ В БЪЛГАРИЯ,ПРОСТО СИ ПОДДЪРЖАТ ПРИЯТЕЛСКА ВРЪЗЧИЦА,АМИ ТО ЦЯЛОТО ИМ РАЗУЗНАВАНЕ ПО БЪЛГАРСКО НАПРАВЛЕНИЕ Е В НАШАТА СТРАНА ВЪВ ВИД НА ФИРМИ,СПЕЦИАЛИСТИ И ДР.КАКТО ЗНАЕМ,БЕЗ ТЯХ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ НИЩО В ПАРЛАМЕНТА,ГОСПОДИНЕ,ТОВА Е ВИДНО С ПРОСТО ОКО,ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДНАЯТ КОИ ФИРМИ ИЗКУПУВАТ ЗЕМЯТА,ЦЕХОВЕ,ПРЕДПРИЯТИЯ,ЗА НЕГО СЕ ЗНАЕ,АМА НАШИТЕ КЪДЕ СА,ТЕ ЛИ СА В НЕЛЕГАЛНОСТ.ЩОМ СЕ МЕСЯТ,КВО ЗНАЧИ

13

Marto

преди 8 години

Местан може и да няма директна връзка, ама Хафъза е на заплата от Турция. Тъпо е да се подценява външната им дейност в насока нова Османска империя, залегнала в идеологията на Давутоолу. Не териториална, а икономическа и политическа. Имат доста мероприятия в БГ в тази насока.

12

Bahche vai

преди 8 години

Turskoto konsulche cok guzel - sichkite iskat da go sanirat:-)

11

Василев

преди 8 години

Доган е по голям предател от Местан, да припомним Оня Списък на Доган с хиляди бълагрски агенти и поддържащи дружества и фирми, които бяха осветлени!!!Агент Гаред Хенеси!ЦРУ!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Димито Гяуров също е експерт по "опраскванията" - на президентски съпруги...

9

ЦК на БКП

преди 8 години

Тоя ,Гяуров,стана от сержант директно генерал...Демокрация!!!