163

Анонимен

преди 8 години

Уау г-жо Павлова впечатлена съм от вашата наглост и некадърност. Простата математика е следната: общата пътна мрежа е приблизително 20 000км която се предполага че се чисти от 2600 снегорина, следователно на 1 снегорин се пада да чисти 7,7км да ги закръглим на 8км, защото сте мързеливи. А сега ми обяснете какво по-точно ви пречи да чистите пътищата...или просто вие разполагате със снегорините, но само на хартия и някой пак източва пари!

162

Анонимен

преди 8 години

Да - зима е. А те какво очакваха управляващите, време като на Бахамите. Пусто отдавна помня и все тоя рефрен "зимата ни изненада". Те душиците я чакали зимата през август, а пък то взело да вали сняг през януари. Пък и основното - защо, като не могат да се справят, почват със слъзливи "да не драматизираме". Като не могат да се оправят с нещата за които им плащаме заплата всички ние - да си ходят. Много уморени, вечно мрънкащи, ама кокала не пускат.

161

матросчо

преди 8 години

И това не е заплаха, намразят ли те, си отиваш, че дори и твоите ще те изгонят.

160

матросчо

преди 8 години

Лили, Лили, не ти ли е казал дядо ти, майсторлъка бай Тодор имаше - без пари да строи пътища, жалко, че нищо не си научила, ако имаш нещо от почтения си дядо - въобще махни винетките и бъди сигурна, че пак толкова пътища ще поправиш - а начинът е от *** по *** - нафирмите ще направиш такова предложение, което те да не могат да не приема (карлеоне). Знай едно - ако не махнеш винетките - си отиваш.

159

БАБА КУНА

преди 8 години

БОКОВАТА ЛЮБИМА НАПРАВО СЕ ПОДИГРАВА С НАС. ТО НЕ БЯХА ВИНЕТКИ, НЕПОЧИСТЕНИ ПЪТИЩА, РАЗДАДЕНИ СТРОЕЖИ НА МАГИСТРАЛИ НА ГЕРБАДЖИЙСКИ ФИРМИ И ТО НА КОСМИЧЕСКИ ЦЕНИ И ДЕСЕТКИ ДРУГИ ИЗМАМИ. НАИСТИНА СА *** ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА ГЕРБ.

158

Анонимен

преди 8 години

Да иде в Швейцария да види какво има на пътя зимата...

157

койчо

преди 8 години

Като няма друго, разхвърляте по пътищата парчета осолена сланина! Зер, като гледам, от нея имаш много!😉

156

Анонимен

преди 8 години

Некадърници клети!Защо износвате машините и "издухвате нафтата" вместо да чистите пътищата?Толкова лри е сложно да се спази условието на Дянков-"Пари срещу почистен път"Навсякъде има полиция,камери,отговорници,инспекторпи- всяка сутрин в 7 часа се отчита положението и се раздават оценките.Полицаите за какво са- какъв е проблема да следят за спазването на законите в страната?По кой закон пътищата са с дупки и непочистени?

155

Анонимен

преди 8 години

Свинетке Павлова, с реотаните колко ще е винетката догодина? - 500 лв?

154

Анонимен

преди 8 години

Кви реотани бе ,български ли?

153

Анонимен

преди 8 години

Те без реотани магистралите пропадат още преди да са завършени, а ако се сложи и отопление сигурно ще запалят половината превозни средства

152

Анонимен

преди 8 години

Българина не мрънка, а изисква! Щом наглите управляващи са толкова безкомпромисни при искането на данъци, винетки и всякакви такси, тогава компромис не трябва да има и при изпълнението на задълженията от АПИ. Следене под лупа и разчекване при всеки пропуск, а ако няма оправия пребиване с камъни! Като са се хванали на хорото - да играят! Няма пари не е оправдание! И аз нямам, но разни герберасткии *** това не го броят, но и аз не го броя вече. Да излиза дебелата и да рине сняг до смърт!

151

Анонимен

преди 8 години

Зимата трябва да има пясък и луга по пътищата. А има ли ги? Все пак почистващите фирми вземат луди пари/макар и да правят отчисления за Лилето и нагоре/.

150

Анонимен

преди 8 години

Гуци-гуци с партизанско име Свинетка много ни баламосва, да знаете....

149

Край

преди 8 години

Българина много мрънка и много плюе. 31.12.15г. Магистралата Атина -Солун след Термопили - 15 см. сняг. Хиляди автомобили с летни гуми в километрично задръстване. Почисващата техника - червен джип със снегорин - 1бр. Хиляди гърци и гърчета посрещнаха нова година на пътя. сиртаки и джамбуш . Българина много мрънка.

148

Анонимен

преди 8 години

на хоризонта стърчат само *** гербаджии

147

Анонимен

преди 8 години

"2600 снегорина работиха, увеличен е броят им, пресметна тя"---Лилето лъже като ВЪЗРАСТНА РОМКА! 2600 снегорина Х 10 метра всеки = 26 км колона! Ами, то немците с 2600 танка стигнаха Москва. 49 училища са затворени заради снега, а Гуци-Гуци ни будалка!

146

цц

преди 8 години

Тази на снимката дали става за любовница? Някой знае ли?

145

Анонимен

преди 8 години

абсолютен валяк е по форма и тонаж -полезно ще е да я използват директно в строителството на пътища

144

Анонимен

преди 8 години

Лелей, колко е ПЛЪТНА-А-А ....