Снимка: Youtube

Продукти:

12 яйца, разбити
500 г наденица
400 г настърган кашкавал
7 филийки хляб, накъсан на парчета
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 180 градуса. На котлона запържете наденицата до златисто като предварително сте я нарязали на едри или дребни кубчета по желание. Отцедете мазнината. Оставете наденицата да изстине. Изсипете яйцата в леко намазнена тавичка за печене.
 
В отделна купа смесете колбаса, хляба и кашкавала. Разбъркайте добре и изсипете в яйчената смес. Накрая поръсете с още малко кашкавал и покрийте с алуминиево фолио.
 
Печете в предварително загрята фурна за 15 минути или до златистокафяво.
 
Още вкусни рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase