26

Анонимен

преди 8 години

Евреите нема да ги броиме и туряме у сметката. Да си гинат на воля.

25

Вече в цял свят

преди 8 години

Интересно, че Днес бг не спомена ! В петък един въоръжен арабин в сентъра на Тел Авив е стрелял по дневен бар кафе. Убил е двама има и десетина ранени част от тях тежко. Камерите от магазините показват че е слезнал от такси, слезнал пред супермаркет, сложил раницата върху една количка, изкарал колощника от раницата и стрелял в съседното кафе. Върнал се в таксито с оръжието и изчезнал. След 6 километра убил таксиметровия шофьор за да няма свидетел и изчезнал. Знаят кой е и го търсят. Мюсюлманин

24

Анонимен

преди 8 години

Не всички мюсюлмани са теристи, но за сметка на това, всички терористи са мюсюлмани

23

Анонимен

преди 8 години

Много се объркаха франсетата!Явно и разследващите и правораздаващите им "органи" са объркани и неадекватнти: или "ядат"и пушат "трева",или са съучастници на терористите!Човекът не бил терорист,само искал да убие военните...Като жените им- още не могат да разберат кой "орган" е за целуване,кой за онождане...

22

Atanas Atanasov

преди 8 години

До БАЧКАТОРBravo!!!!

21

гост

преди 8 години

не радикалните газят военни, какво ли правят радикалните?!

20

Френски Хелзински

преди 8 години

Ами че какво лошо има в това мюсулманин да сгази няколко военни? Щом иска човека, нека не му трошат хатъра! Ние от Френския Хелзински Комитет сме за зачитане потребностите на мюсулманите! И те са хора все пак!

19

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Аха тоя не е радикален, значи е от умерената сирийска опозиция :)

18

Анонимен

преди 8 години

Муахахахаха, нерадикален ислямист...... После се оплаквали, че имало "невинни" загинали при бомбените удари......Точно тоя какво го е заплашвало във Франция?

17

Гинка Хепито Брюксел

преди 8 години

Много са сладки тези мароканчета. И едни такива надаренииии, всеки ден си пия кафето с такива като този. И всичките са умерени!

16

Румбо

преди 8 години

А,сигурно е бил умерен терорист?

15

Анонимен

преди 8 години

Да бъде наказан с едномесечен обществено полезен труд - почистване на свински кочини.

14

Анонимен

преди 8 години

Заложих че ерус християнин от Северна Финландия със сини очино не познахТолерантен човек

13

Анонимен

преди 8 години

Той казал нещо от рода, че е иска да убие военните, тъй те убиват хора.Не е терорист!Имал лични убеждения!

12

Анонимен

преди 8 години

Един предприемчив мюсюлманин. Изобретателят на веригите от ресторанти за бърза религиозна консумация "Драйв-ин-ислам" и "Кентъки фрайд пилаф". А тия го стрелят. Завиждат му на бизнеса и искат да го отстранят.

11

Анонимен

преди 8 години

Не е терорист защото в момента на атентата е слушал песента на Кирил Маричков "Аз не съм терорист и никога няма да бъдаааа...."

10

Да четат и да мислят

преди 8 години

До е да деПрез Средновековието нашенски бабаити влизали с кон в църквата и без да слизат от него се причестявали сами, без да чакат свещеникът да им даде нафора - взимали си я сами, като я набождали на върха на копието си /а тя е символ на тялото Господне/. Затова предците ни са вярвали, че Господ ни е наказал за самозабравянето и ни е лишил от държавност в продължение на пет века.Нека мюслитата четат как техният човек е искал да влезе в джамията и да си правят изводите.

9

БАЧКАТОР

преди 8 години

Евросъюза е гнусна организация, вече на нищо не прилича , Меркел , Оланд и останалите евролидери са пълна скръб ! Колкото по- навреме го напуснем и си завардим границите толкова по- добре за българската нация.

8

Опит за обобщение

преди 8 години

Дават гражданство и осигуряват поминък на гладен тунизиец, а той вдига ръка срещу армията им.Как да квалифицираш такова чудо?

7

БАЧКАТОР

преди 8 години

Милите правоеерни душички *** как все са безработни тез мюслюмани във Франция? Малей тва мързел и ислям е невероятна комбинация. Неслучайно страните на правоверните приличат на ада. За добър живот се иска много труд и поне малко акъл. А те всеки ден доказват че нямат акъл и ги мързи.