26

...

преди 8 години

От ноември Газпром предупреждава че Овергаз не прави поръчки. Държава се намеси защото някой в Овергаз точи компанията върти си далаверките а на българина пак Русия и Боко им виновни. *** овцете....

25

Анонимен

преди 8 години

Някой не си свърши работата и сега замазва положението.

24

conservator

преди 8 години

До АнонименСега разбирам в играта е имало посредник, който вече е излишен, тъй като си е много повярвал. Българската държава трябва да направи чадър на операцията по неговото елиминиране, тъй е справедливо да бъде отстранен посредника. Герб не е трябвало да влиза в тази игра и да взима клиентите на дружеството.

23

DeDe

преди 8 години

Далаверите на червената мафия нямат край.Окрадоха всичко и сега започват да си крадът фирмите и бизнеса едни други.Проблема на България и българите са червените престъпници които дерат последната кожа на народа.Нито ЕС нито Русия и Америка са виновни.Червените мутри,олигарси,наречени бизнесмениса злото на България.

22

Маг

преди 8 години

*** докато неприлапа всичко и всички да са му роби за мижави пари нема да миряса.Но още има много болни мозъци,които го величаят.Хора разберете тои е мутра и винаги ще е мутра.А мутрите се занимават само с рекет,контрабанда и рентиерство.

21

Анонимен

преди 8 години

И.диотщините на управряващите ни американски и европейски и.диотите нямат край!Много скоро проблема с доставката на газ ще бъде повече от критичен не само български,но и европейски: през гугъла : pavel_shipilin Россия без Украины

20

Анонимен

преди 8 години

Русия знае как да изолира "бого-избраните".

19

Анонимен

преди 8 години

Русия знае как да се справи с бизнеса на ***.

18

Анонимен

преди 8 години

Русия и Газпром успяха да се скарат с всичките си приятели и клиенти, дори натириха и дъщерните си фирми. Само лудите русофили смятат че Русия е нормален търговски партньор.

17

boc

преди 8 години

В България всичко що е мафиотско и мутренско се смята за нормално!Но не е нормално министър-председателя и някои народни представители да участват в схемите за кражба на бизнес!!!В Бойколандия всичко е възможно.

16

Анонимен

преди 8 години

Овъргаз защо не обяснят как една фирма, в която ГазпромЕкспорт и Газпром имат 50 участие, последните две им спират доставките за общите фирми, или с решението си на ОС от 02.12 да им изкупи дяловете, Дончев си е вкарал голям автогол. Нито има алтернативни източници на доставки, но болен от алчността да не дели с никой Дончев допусна тази грешка, това не са му българските общини, където кметове и общински съвети не им пука за обществение интерес, а Газпром е Русия и сега ще си носи последствията.

15

Анонимен

преди 8 години

То няма и как Овергаз да дължи пари на Газпром.Руския газ за държави като България се продава в пакет с руска политика а Сашо Дончев не иска да продава руска политика в България.

14

Анонимен

преди 8 години

Последно дължи или не дължи пари ?

13

от трольска землянка

преди 8 години

Тя Русия за нищо не е виновна...

12

Анонимен

преди 8 години

... също като КТБ!

11

Анонимен

преди 8 години

До ИСТИНАТА 1Това беше истина докато се правеха опити топенерджи да цуне булгаргас. Сега овергас е самостоятелен участник беше до 2015 сега само булгаргас.

10

Анонимен

преди 8 години

SEGA ,,OVERGAS" VECE PRINADLEGI NA GERB.

9

Мишел

преди 8 години

До СхематаНапълно си прав! Всичко, което направиха Борисов и Жаклен Коен срещу Овергаз е "активно мероприятие" за кражба на фирма с 55 хил. абонати и 2100 км. газопроводи, плюс клиентска мрежа и договор за доставка с Газпром до 2017 г. Фирмата е напълно коректна.

8

Схемата

преди 8 години

Схемата е като с КТБ. Вместо прокуратурата в този случай Будата прати шефа на БЕХ. Резултата ще бъде същия: кражба на актините на фирмата и нов заем, уж за спасяването на 200000 души през зимата, който също ще бъде откраднат от Будата.

7

Анонимен

преди 8 години

При акцията срещу контрабандата използваха митничари + ико.полиция, пломбираха и описваха наличностите на фирмите всячески пречейки на нормалната им работа, докато собствениците не бъдат принудени да пуснат някой лев в партийната каса за идващите кметски избори, за да предотвратят по големи загуби за фирмата, след което проверката приключваше.