371

Friends

преди 8 години

Izrael ima GAZ za priatelskia bugarski narod - eftin GAZ. :-)Bulgarski narod spasil mnogo evreiski narod ot gazovite kameri na germania..

370

Teufel

преди 8 години

До дедо ТашункоТой и работодателят и е неграмотен, какво си мислиш?В България работодателите гледат, кой им носи пари,на второ място, кой е "техен" човек-после качества и грамотност.Моя позната, търговски директор в голяма фирма пише "Четри филий"В имейл

369

дедо Ташунко

преди 8 години

Госпожице Цветанова, казва се "газта" , а не "газа". Много от Вашите колеги са неграмотни. Струва ми се, че работодателят Ви трябва да слага глоби, когато правите граматични грешки. Нишо лично.

368

Шопа

преди 8 години

Новогодишно поздравление към народа-ЧНГ

367

Анонимен

преди 8 години

Значи ако България се управлява от съветски агенти ,русия ще я уважава ,така ли другарю

366

red_charger

преди 8 години

Кво е това тъпо заглавие бе? Какво е виновна Русия,че не им плащат? Така сте го написали, все едно ей така го спират без причина, само и само да им е гадно на 200 000 българи

365

Анонимен

преди 8 години

Върху да и около националното ни богатство са насядали разни които не са от таз нация,но са се потили да се внедрят и ето резултат щот само над чуждо богатство попаднало в чиито ръце може така да се отнесат,ако е собствено ще го уважават и ще го гледат кат писано яйце паднало от бога,а за това незнайно откъде появило се,макар че било от векове и ери,наверно креда вече имало био не само по магазини,а и в градини, докато тече спора чие е яйцето на дино или на коко,го изсмукват кат интернационали.

364

Сашо

преди 8 години

До mitko Не можеш да прочетеш договора на др. Р.Овч. ЗАЩОТО е засекретен по молба на РУСКАТА страна, и този договор е за 30 години - НЕ МОЖЕШ ДА ГО РАЗВАЛИШ ЕДНОСТРАННО, разбра ли товарищ.

363

Анонимен

преди 8 години

"Хората няма да го усетят, ако "Овергаз" сключи договор с "Булгаргаз""Ако Овергаз сключи договор с Булгаргаз, следващият на който ще врътнат кранчето руснаците ще бъде Булгаргаз. Това е отмъщение към България, бъдете сигурни.

362

Анонимен

преди 8 години

Руски номер. Овергаз е дъщерна фирма на Газпром, а Газпром изведнъж се отказва от дъщеря си единствено за да накаже по някакъв начин омразните за руснаците българи.

361

Анонимен

преди 8 години

Еми тя овъргаз си е съветска фирма . Сега ще карат България да сключи договор с техния посредник ,и после се чудим защо газта за нас е най скъпа в европа ,ами много просто в европа няма руски посредници по веригата

360

Албена В.

преди 8 години

Крайно време е и "медиите" да носят своята отговорност.В свободния преразказ от по-горе, са вмъкнати и лични разсъждения на писалия статията, а те от своя страна биха допринесли за паника и душевен дискомфорт на голяма част от семействата, ползващи услугите на доставчика.В този ред на мисли, редно е и госпожата от днес.бг да си понесе последствията от разпространяване на невярна информация, с цел може би дестабилизация на държавността...

359

Тиквоний

преди 8 години

Пускам ГАЗовият хъб от БАНКЯ !!! Нема страшно...

358

55

преди 8 години

Нищо общо м/у заглавието и статията,също като договор на мобилен оператор...

357

mitko

преди 8 години

Само пишете-наи-скъпиа газ плащаме,договор на Ов.ч ни зароби....Нищо конкретно не се вижда-ами кажете какво пише в договора,какви са цениете и тн.Ами като не е изгоден този Ов.ч.договор=ами развалете го и подпишете по-изгоден,даже доставки от други страни.Навремето единот СДС казвчаше,че е договорил нефт и газ от арабите- руснаците да си гледат работа,,,Иманеща,които не са за политика....

356

kokospa

преди 8 години

Поредното сплашване от Москва.Сега и на слепите е ясно КОЙ се се бърка и манипулира вътрешната политика в България.Петата колона-АБВ,БСП,Атака и други рубладжии дават мило и драго да станем крепостни на Русия......

355

ГАЗОВИК

преди 8 години

ПАК ЛЪЖИ И ПЛЮЕНЕ ПО РУСИЯ !!!НИЩО , БОКО ТИКВАТА ЩЕ НОСИ ГАЗ В КОФИ ОТ МАЙНАТА СИ , ЩЕ ПЪРДИ В ТРЪБАТА С АМЕРИКАНСКИТЕ СИ МЕНТОРИ И БАБА МЕРКЕЛ !!!НЕ СЕ БОЙ НАРОДЕ ГАЗ ИМА !!! БАЯ БОБ СЕ ИЗЯДЕ ПО КОЛЕДА !!!ХАЙДЕ НАЗДРАВЕ И НЕ МУ МИСЛЕТЕ !!! ЧНГ 2016Г !!!

354

Сашо

преди 8 години

Днес и вие ли почнахте с пиковите заглавия, да бяхте сложили едно ПОТРЕСАВАЩО, ПРОГОВОРИ, БОМБА, ИЛИ РЕФОРМАТОРИТЕ СПИРАТ ГАЗТА ЗА БЪЛГАРИЯ,а истината е че от 2006 година имаме ДЕЙСТВАЩ ДОГОВОР с Газпром за доставка на газ за 30 години, подарък от другаря Р.Овч. е на по високи цени от Германия, но ние имаме пари, така че моля ви не се превръщайте в копие на ПИК и Блиц, или не дай си Боже в мадам В.

353

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

НАЛИ ИММА НЯКАКВА НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА,ЗАЩО Е ТАЗИ ПАНИКА,ЗАЩО НЕ СЕ ИЗЯСНИ КОЙ Е ПЛАЩАЛ,И КОЙ НЕ Е ДОПЛАЩАЛ,ЗА ВСЯКО НЕЩО ЛИ ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПАНИКЬОСАТ,НАЛИ ИМА РАЗЛИЧНИ СЛУЖБИ КОИТО СЛЕДЯТ ИКОНОМИКАТА И ТЕ ТРЯБВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА ЗАЯВЯТ,КАК СТОЯТ НЕЩАТА,ИМА ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ВЕДНАГА ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ.ЗА ВСЯКО НЕЩО ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ КОЕНТИРАТ НЕВЕРНИ ДАННИ,ТОЯ НАРОД ГО НАПРАВИХТЕ НА ЛУД.ЗАЩО НЕ СТЕ ПЛАЩАЛИ БЕ ***,ДА СТОЯ НА СТУДЕНО ЛИ ИЗВЕРГИ.

352

Запознат

преди 8 години

Сашо Дончев е от олигарсите които издигнаха Боце до върховете на власта ,с парите от газта се купуваха избори,плаща се за медиен конфорт и т.н.,затова Боце сега е в шах.