18

Калин

преди 8 години

Хубаво дарили са ги, искали са да направят добро дело и са направили. Обаче струва ми се по-добре би било да се организират класове за изучаването на Словото Божие и да се купи храна и дрехи на бедните. Иначе подкрепям мнението на 17 за иконите/идолите.

17

aaa

преди 8 години

До Един Българинрелигия няма общо с духа и здравото тяло, религията е едно средство за манипулация и точене на пари.

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонименщо за глупост?? как да не осъществява- отец Боян Саръев е направил кухня за бедни, в Добрич има кухня и приют за бедни, отец Иван вече събира средства за нов храм и приют някъде във Видин. Не може някои хора, които гледат само биг брадър и не стъпват в църквите да се изказват така авторитетно! Църквата е хората. Вие г-не/г-жо, вие лично какво дарихте на бедните, пари на някого дадохте ли, без значение на сумата, нахранихте ли бездомник? Само ако отговорът е "да" имате право да гово

15

Смешни идолопоклонни

преди 8 години

Смешно е как идолопоклонниците хранят, поят, чистят и мият идолите си. През нощта идват гарги и прилепи и ги осират, пушека ги зацапва, времето ги разлага. И това са боговете, на които се надяват и покланят. Истината е в Божието Слово, което трае довека. Другото е езичество омесено със християнска терминология. Прочетете евангелието от Иоан, та да се спасите, чрез вяра в Христовото име. Дано Бог ви отвори очите за простата истина на Исусовата жертва за пълно опрощение на греховете на повярвалите

14

Анонимен

преди 8 години

Ако можеше с пари да си купиш място в РАЯ, то дявола щеше да е на почит там.

13

Аха ясно.

преди 8 години

Едни МУТРОбизнесмени дали едни пари на други МУТРОполити........Абе важното е да има алъш вериш и парите да се въртят. А бедните кучетата да ги ядат....

12

ODESSA

преди 8 години

Е, ти си знаеш. На колко години си? 9, 11, или дрогирано нещо. Егал, живял съм във гадния комунизъм, и сега пикая във тоалетната, и обсъждам със роднините каква *** е.

11

Анонимен

преди 8 години

Мръсни пари се въртят от едните мутро-бизнесмени в другите. Това навсякъде в пост-съветските държави се наблюдава, бизнесмените от 90-те на мутренските времена и тяхното днешно наследство да даряват и да строят църкви.

10

ODESSA

преди 8 години

Само идея. Отдели 500 лева, за тази бабичка която живее във бункер.

9

Анонимен

преди 8 години

Тоя,,бизнесмен,, кой знае колко народ е завлекъл, измамил или убил. Сега най вертоятно е много болен и се е присетил,че Господ вижда всичко и иска опрощение на греховете си.

8

Един Българин

преди 8 години

До aaaИзвинете вие имате ли диплома? Ако е така най-вероятно сте си я закупили някъде или учителите са се отказали от вас като безнадежден случай без връзка с главния мозък! Какво значи "скапаните религии"? Здрав дух - здраво тяло нещо да ви говори? Духът е изключително важен, спасил народа ни през най-тъмните години и определено БПЦ има огромно значение за това. Освен това старите църкви и стенописи на национално богатство не само за българския дух, но и от художествено и исторческо естество.

7

баба Гуси

преди 8 години

дедо Боре ще има пари за нова техника и ще прави нови еротични сервирали..ха.ха

6

Анонимен

преди 8 години

Не е чиата тази работа.Бълг*арак току-така пари за благотворителност не дава.

5

ddddddd

преди 8 години

Аман от псевдо-добрини, поредните дьенги, отишли за материалност, а не за спасение/лечение на човек или подпомагане на съществена кауза! *** без вяра, да подпомагат най-богатата институция в света изобщо!

4

edin

преди 8 години

+++++++++,+++++++++!!!

3

aaa

преди 8 години

скапаните религии....дано да е пране на пари някво, иначе ужас ако реално ще се изполват толкова пари за някви религиозни простотии, толкова домове за деца имат нужда...

2

сис

преди 8 години

На Коледа стават чудеса! Благородно дело!

1

Анонимен

преди 8 години

Браво! Да са живи и здрави