3

В. Иванов

преди 8 години

Реалността към настоящия момент е доста интересна. За какво става дума.1. Всяко едно мед. лице е обучавано как да манипулира с техника. Това се прави от инженери2. Програмистите са създали уникални неща а не ДОКТОРА3. Реално обаче - ценообразумането - щом от някакви си доктори се прави - картината е ясна.4. Този доцент - интересно какъв ли е - БРЪКА НЕЩАТА МЕЖДУ ТЕХНИКА И ХАПЧЕТА

2

В. Иванов

преди 8 години

Този велик доцент нека да има в предвид следното1. Към настоящия момент - МЕДИЦИНАТА не се развила а ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ.2. Притежаването на медицинска диплома означава - ЧЕ ИМАШ ПРАВО ДА ДАВАШ МНЕНИЯ ЗА ТОВА КОЕТО си учил - видове заболявания - превенция .3. Вече всяко нещо се прави с КОМПЮТЪР - крайно време е да се излезе от тази мания за величие. Близо 80 % от изследванията са на ЦЕНА ЕДИН ЛЕВ.4. Ако за тези персони е много сложно натискането на N брой бутони - просто ги съжалявам.

1

Анонимен

преди 8 години

тоя пано защо не обясни колко некадърни офталмолози има, от три величия като него, чак четвъртият обикновен лекар ми дава правилната диагноза и лечение. Подобрете си качеството, а после ревете за пари.