84

Анонимен

преди 8 години

Когато руските канибали изчезнат тогава и войните...

83

Анонимен

преди 8 години

Да ви кажа честно по ме интересува кога ще изчезне робството в България отколкото по света !

82

До Д.Димитров №111

преди 8 години

пише се период.

81

Лек анализ

преди 8 години

През последните 70 г. броя на работещите и произвеждащите блага и храна значително е намалял в сравнение с броя на разните видове бунтовници които лентяйстват и единствено правят деца също лентяи като тях ! Колко още планетата ни може да издържи да храни такива ? Кому са нужни тези лентяи-революционери ??? С какво са полезни на себе си и на човечеството ? Хайде да спрем да си правим на филантропи, защото никой не е длъжен да храни тези *** на човечеството, защото Земята е малка и място за

80

Д. Димитров

преди 8 години

За да изчезнат воините по света, трябва САЩ да са изчезнали преди това! Инвазията, заграбването на ресурси и решаването на проблеми с кръв е тяхна политика от повече от 70 години.. САЩ не са имали перьод в който да не воюват някъде в последните 70 г! Интересно ми е ДО КОГА?

79

Анонимен

преди 8 години

Рейгън го каза отдавна:Войните ще изчезнат,когато изчезне ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО-РУСИЯ!

78

Лек анализ

преди 8 години

През 2-та СВ за 4 г. загиват близо 50 млн. предимно Европейци ! За същия период на война в Близкия Изток са едва 200 000 !? Нека са 1 млн. ! Как ви се вижда разликата ? Отделно населението в Бизкия изток никога не било толкова многобройно поради ред причини, а сега там живеят милиони араби, които са предимно консуматори, но не и производители !? От тук, нужно ли е на света огромно количество хора които нищо не дават а консумират ?

77

Анонимен

преди 8 години

как пък реши, че робството е изчезнало? и че западните държави не били започвали войни? това, че някой е роб е не е задължително да се напише в закон-достатъчно е човека да е роб де факто. А това, че западните държави не са започвали война на своя територия и не са обявавали напоследък война официално не значи, че не са започвали война. само за канибализма съм съгласна, другото е wishful thinking

76

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 103Толкова рано ивече дрогиран ??? Що бе мехмед ? Намали темпото , че не ми стига заплатата да ти плащам лечението .

75

П

преди 8 години

докато я има държавата сащ войните няма да изчезнат

74

Анонимен

преди 8 години

До дядомраз 101Дай пак за намаляването - защото тогава излиза , че е било по-спокойно - кеъе в Югославия , Ирак , Либия , Египет ??? Или може би у нас ? Има една страна Панама - свърши договора за изплащане на канала и един генерал НОРИЕГА стана нарко пласьор и диктатор защото каза , Парите от такси за канала трябва да остават в Панама " и ... чичо американец ги ,,освободи и демократизира , а унас отново управлява сикаджийче .

73

РОСЕН

преди 8 години

До дядомраз: А , ТИ ДЯДО МРАЗ , ЖЕЛАЕШ ЕДНОПОСОЧЕН СВЯТ С ДОМИНАЦИЯТА НА САЩ ,КАКТО РАЗБИРАМ ? БЛАГОДАРИМ,НЕ ЩЕМ МЕЖДУНАРОДНИ УБИЙЦИ ДА ДОМИНИРАТВ СВЕТА ! А,ЗА ОРЪЖИЕТО И ПЕТРОЛА -ТОВА ПАК СЕ ОТНАСЯ ЗА ГОРНИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ УБИЙЦИ ! ПОНИМАЕШ ?

72

Анонимен

преди 8 години

Войните да изчезнат...?Това е възможно , но първо трябва да изчезне инкубатора в който се отглеждат- РУСИЯ!

71

РОСЕН

преди 8 години

ПАК АСАД И ПУТИН СА ВИ ВИНОВНИ ! КОЙ РАЗСИПА ДЕСЕТКИ СТРАНИ В АФРИКА ,УНИЩОЖИ ПРАВИТЕЛСТВАТА И ИЗБИ МИРНИ ХОРА ? МАЙ СЕ КАЗВА САЩ-МЕЖДУНАРОДЕН ЖАНДАРМ И УБИЕЦ ! КОЙ РАЗСИПА УКРАЙНА ,БЪЛГАРИЯ , ЮГОСЛАВИЯ,РУМЪНИЯ И КЪДЕ ЛИ НЕ ? МАЙ ПАК ТОЗИ ЖАНДАРМ И УБИЕЦ !

70

дядомраз

преди 8 години

Хубаво е да изчезнат но се прибързва с изводите. При доминацията на САЩ може и да са намалели,но с възраждането на Русия и Китай противоборствата ще се засилят.Те не желаят еднополюсен свят. Търговията с оръжие стигна нивата от Студената война. Неизбежни са конфликтите за намаляващите газ и нефт .Сегашните войни са само за това!

69

Анонимен

преди 8 години

До Do 96А не може ли нито руски, нито турски ?

68

Do 96

преди 8 години

Do 96 Po dobre Ruski..Ot kolkoto turski!

67

Golata istina

преди 8 години

Voinata nikoga niama da svarshi, Kakto I prodajnite BG politici !

66

Анонимен

преди 8 години

Не ме интересува нито Афганистан,нито Либия , нито Югославия. Само подчертавам че който се е сближил с руснаците винаги е патил и ние нямаме работа със тях. Това заселване на руски шпиони по черноморието е най-голямата заплаха за България. Ще дойде време когато ще ревнат и ще искат независимост, тогава и на руски ще трябва да говорите и слуги ще станете...

65

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 89С кака зелка май ползвате едно и също бело .Виж какво си написал и помоли някой да ти го обясни .