60

...........

преди 8 години

ДПС ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА...

59

От Ива до АНОНИМЕН

преди 8 години

Той добре го е казал,но аз не му вярвам. ЛИЧНО МНЕНИЕ.

58

Анонимен

преди 8 години

До ИВАИве, ама ти наистина ли мислиш че вие жените като се обухте в панталони сте станали мъже , т.е. че ви е дошъл акъла в главата ? Не се заблуждавай моля ти се ! Хайде нека всеки си гледа работата, ние нашата - мъжката, вие вашата - женската ! Аман от жени там където не им е работата - като Меркел .... например !!! Това което Германия го направи за 40-50г. , тая го разсипа за 5 ???? Хайде моля ти се .....

57

ИВА

преди 8 години

БРЕЙ,БРЕЙ,БРЕЙ ТОЙ НАПРАВО СЕ ИЗЯВИ КАТО НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ. БОЖЕ, ДАНО НЕ МИСЛИ ЧЕ МУ ВЯРВАМЕ.

56

Анонимен

преди 8 години

До Райска девицаЯ не ни плаши с това как щял да дойде руския воник и щял да ни окупира !!! Ти да не живееш в 1944г. ??? Може ли тази грешка да струва скъпо на Русия !??? Може ли руснаците да изядат шамарите този път !?

55

Анонимен

преди 8 години

Колкото до Доган - приветствам словото му ! Отново показа че е единствения политик и стратег в България ! Няма друг като него !!! И е хубаво Борисов първо да го пита, пък после да прави каквото и да е !!! И за да не ме обвинявате че съм едикакъв си, ще ви кажа че неподкрепям никоя партия в България, сащото считам че те са ЕООД-та, т.е. фирми !!!

54

Idealist

преди 8 години

Бай Доган казва: "Думам ти дъще(бай Местан) , сещай се снахо (Буда)".

53

Анонимен

преди 8 години

Ама моля ви се бе, наскоро гледах по Тубата документалния филм /руски/ за войната в Чечня, която още не свършила, та и най-малкия познавач на военни действия да си ще разбереш че Русия е много, ама много далеч от това понятие - водене на война ! Гледах /а той е 5 серии/ и не вярвах на очите си как шепа бойци правят на пух и прах мощтна и механизирана армия, ако изобщо руската може да се нарече такава !? И Русия си го признава ! Та, ... не ми говорете за моща на Русия, тъжно е, дже смешно !!!

52

Ганчо

преди 8 години

Това се казва политик. Знае кога и какво да каже. Тези сега трябва много да се учат от него

51

До 88

преди 8 години

АБе матросчо, от какво си възхите май не си разбрал анализа - стана дума за "Дядо Иван" и че ако настъпи турците, българският народ е доста чувствителен по темата Батак и ще стане мазало и всички тези дето се наричат елит на ДПС и само точат държавата ще увиснат по дърветата... това го притеснява Доган, всичките от ДПС са обучавана от КГБ в бг службите и им е пределно ясно какво ще стане ако пламнат Балканите.. така че вземи си спести хвалебствията и се замисли точно върхо какво говори агента...

50

Паметлив

преди 8 години

ДПС си е един вид Ислямска държава,ама интегрирана дълбоко във властта и парите!Електоратът се командва по същия начин,само дето главите се режат не в буквалния,а в преносния смисъл-непокорните просто остават без препитание и биват тормозени!И да,циг.ните стават все по-важна част от предизборните игри,те са оръжие с потенциал да стане ключово за ДПС в бъдещото завземане на цялата власт.Е,засега не ги ползват интензивно и чат пат ги преотстъпват на други партии,но в бъдеще няма да е така!

49

Анонимен

преди 8 години

От това, което е казал Доган разбирам, че е единствено той мисли глобално и сам. Надявам се да дойде ден, когато България има повече политици от неговия мащаб, които мислят самостоятелно , а не слушат само какво им казват от ЕС или САЩ.

48

Разярен

преди 8 години

Високопарни тъпотии. Догане, не ни вкарвай отново в старата игра на геополитическо-разкрачен гей! Като се заеме веднъж една позиция, тя трябва да се защитава твърдо. Преди да правиш баланс трябва да имаш котва.

47

Анонимен

преди 8 години

Не знам къде иска Доган , само мисля , че е престъпление пред героите , паднали за нашата свобода да има човек с подобно туземско име в управлението на България (тук включвам и Местан). Ако зависи от мен и двамата изселване в оформящия се Туркокюрдистан , преди това отнемане на паспортите и 300 пръчки.

46

Ал Джазирейков

преди 8 години

Борис I налага християнството и въвежда славянската писменост.После се оттегля в манастир.През 893 детронира първородния си син и възкачва другия-Симеон (великия). Меди, ти си философ и то много добър, политик и то добър.След като накара 10 % от Северозапада да гласува за ДПС, какво повече...Време е да свалиш ГЛУПОСЛОВЦИТЕ и да намериш човек с мяра, вместо онова...Вярно остави ги да се навилнеят-тикви,круши, тумбаци и глогинки. Айде стига физзарядка.Разтури седенката, че ще се пукат глави!

45

////////////////

преди 8 години

Доган Министър-Председател на Османска Република България

44

ТЕ

преди 8 години

Предателите не се забравят,че не беше ли тоя бухльо ,който предаде "ОНЯ СПИСЪК"" на турския посланик..

43

МЕРИ

преди 8 години

УМНОТО СИ Е УМНО! МИСЛЕТЕ И НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ, МЛАДИТЕ ЩЕ СТЕ ПЪРВОТО ПУШЕЧНО МЕСО

42

123

преди 8 години

ААААААААА СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ..НА ДЪРТИЯ КОЗЕЛ ЕДНОТО МУ ОКО Е ВИНАГИ ОТВОРЕНО..УСЕЩА ,ЧЕ ВСИЧКО МОЖЕ ДА МУ СЕ ИЗПЛЪЗНЕ ПОД СОПОЛИВИЯ ПОЯЛНИК...ИСКА ПОДНОВЯВАНЕ ,А НЕ ПОДМЯНА ОТ СЪСЕДНИ СТРАНИ...ААААААААА ,СТРАХ ГО Е ДЪРТИЯ ЛИСУГЕР..

41

Анонимен

преди 8 години

Кремълските Агенти Местан и Доган разбраха че електората им ги усети вече и може да си останат в постоянна опозиция !