22

Анонимен

преди 8 години

NAI- EVTINATA KDAV V EVROPA.V ANGLIA EDIN LITAR STRUVA 25 000 PAUNDA.V GERMANIA 30 000 EVRO.U NAS SAMO 100 EVRO.

21

8

преди 8 години

СПОКО,В СОФИЯ ТЪРГОВИЯТА СЕ ВЪРТИ ПОД НОСА НА РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ОТ ,МИСЛЯ,ЧЕ ДО СТАРИЯ МАЙЧИН ДОМ Е ВТОРО РАЙОННО,ЗНАЧИ НЯМА НИЩО НЕРЕДНО!

20

Toтина

преди 8 години

Много евтино,кръвта не е боза

19

Събеседник

преди 8 години

Ако всичко се регламентира със закон, ще се плаща пак, но не под масата. Но от това нямат полза някои ... другари.Освен това, каквито и закони да има, волята за живот е над всякакви закони. Можем да почерпим опит от по напреднали държави, но *** си е добре и в калта.

18

Една

преди 8 години

В Плевен банката кръв върви по 120-180 лева в зависимост от вида кръв. По-редките групи са много по скъпи от по-разпространените. Този бизнес си е от години. Отидете пред кръвна банка и веднага ви посреща човек от малцинствен произход с тефтер в който се води доста стриктно счетоводство кой кога е давал и кои видове кръв са налични в момента. Това не е новост а доста стара и претоплена информация.

17

Жан Габен

преди 8 години

Аз мога да продам половин литър кръв. Обаче кой ще го купи този половин литър???

16

Swnk7o

преди 8 години

Нищо безплатно няма на този свят, дори и кръвта не е безплатна, няма и да бъде. Докато вече дарената кръв се разпределя по неясни критерии за батко, братко или някой друг партизанин по партийна линия, бедните дават последните си средства за една банка. Аз съм работещ беден, и ако някой иска кръвта ми ще трябва да си я плати по 3 к 450 мл. ако трябва. И това е само защото тези пари са извадени от джобовете ни от същите тези които искат да даряваме кръвта си безплатно.

15

Анонимен

преди 8 години

За всички нуждаещи се - свържете се с БОДК, помагат

14

Анонимен

преди 8 години

съвсем наскоро изпаднахме в безумната ситуация да търсим кръв за човек който цял живот ВСЯКА ГОДИНА поне веднъж е дарявал кръв. Какво повече има да говорим

13

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 4Не разбрах точно кое е докарало България до този хал? 45 год комонизм ако нямаше сега сигурно и болници нямаше да има, а покрай руската окупация имаше доста добра армия.Не си оправдавайте некадърноста с комунизма.

12

Кирил Софийски

преди 8 години

Всички знаем за това! Публична тайна е. И какво правят държавата и здравеопазването в лицето на Москов ?!?! Нищо ! Ако за операция на близък ти потрябва кръвопреливане ,в болниците просто ти казват - намери си кръв! Или доведи "кръводарители " !Единствения начин които ни остава е този които всички знаем и безропотно приемаме !

11

Данчо

преди 8 години

Защо просто не направят една система - нещо като застраховка - ако си дарявал 3 пъти кръв, ако ти се наложи нещо на теб да ти се прилива такава без да се изисква да осигуряваш дарители. Така могат да накарат много хора да отидат и да събират достатъчно резерв за всички пациенти.

10

Анонимен

преди 8 години

Кръвопийци

9

Анонимен

преди 8 години

Човек като е на зор и 400лв дава за 500мл

8

Иисус

преди 8 години

Бог гледа и на такива децата им страдат после. Не се притеснявайте има възмездие.

7

Анонимен

преди 8 години

Хората дават за познати. Пък има и страхливи които необичат лекарски манипулации

6

Анонимен

преди 8 години

Да се озакони и да плащат данъци! Държавата е виновна.

5

Анонимен

преди 8 години

Депутатите в парламента са добре охранени и в добро здраве, да им източват регулярно на всеки шест месеца по една банка кръв.

4

mery

преди 8 години

Хората са принудени да плащат колкото им поискат за да помогнат на билзките си. Миналата година в Стара Загора се наложи 2 пъти да плащаме по 300 лв. за преливане на кръв на наш близък. Искаха кръв от същата кръвна група (В-) а нямахме човек с тази група и опряхме до черния пазар.

3

Анонимен

преди 8 години

То там докараха България 45 години комунизъм и руска окупация - хората да мизерстват и да си продават кръвта!