10

анонимен

преди 8 години

никой да не купува подаръци по празниците всичко е менте на висока ценав българия не е като по света дойдат ли празници става евтино на тази територия еобратно тука девиза е ден година храни

9

Анонимен

преди 8 години

VSICKI TARGOVZI V BALGARIA SA STADO MOSHENNIZI.KONTROLNITE ORGANI NE KONTROLIRAT,A OTIVAT DA SI POLUCAT REKETA.DARGAVA ZAGUBENA PO VSICKI PRAVILA NA DGUNGLATA.

8

Анонимен

преди 8 години

Това не ни интересува,пишете повече за Бойко!

7

Финли

преди 8 години

Некоректни практики на дребни тарикати и мошенници. Такива сами ще си затрият бизнеса. Добре ще излъжеш една група хора, твои клиенти веднъж. Те ще останат недоволни и ще се почустват измамени и повече няма да пазаруват при теб. И така ти си ги загубил и оборота ти се е свил драстично. Умните търговци правят отстъпки за да привличат постоянни клиенти а глупавите ги мамят за ги загубят. Какво да се прави дребнав тарикатски манталитет без стратегическо мислене и необходимата честност и прозрачност

6

Анонимен

преди 8 години

За да има тарикати трябват балъци. Не гледай какво пише по витрините. Например 70 % намаление е 100% лъжа . Обувките станали 200 лв. , а били 300 лв. Реалната цена обаче е 100 лв.

5

хм

преди 8 години

Стар трик-"Намаление....след двойно увеличение"!

4

Анонимен

преди 8 години

Лидъл намаляват стоки с недоказан прозход и затова ще фалират

3

Анонимен

преди 8 години

Весела Коледа !))))))))

2

Шаран_БГ

преди 8 години

Защо многоуважаваният г-н Д.Маргаритов не изнесе списък сас заплатите на всички ЕКСПЕРТИ от подопечната му комисия ? Хубаво е търговците да знаят предварително - кой на кого по колко да сложи в чантата и....... да си гледат работата. Тъй де ---- Коледа иде - алъш-вериша трябва да върви! Колкото армията ни е армия, толкова и полицията - полиция, толкова и тези ме защитават ! ДА - ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ ДА МЕ ЗАЩИТАВАТ Защитават си "сухото" като митничарите !!

1

borcvor

преди 8 години

това с вмирисаните продукти на фантастико и билла им е практика постоянна ... даже си мисля че ги купуват вмириссани за да ги продават ***!