9

Анонимен

преди 8 години

Айде, айде, вече никой не им вярва на фармацевтиките за разни свински и птичи грипове. Могат да си заврат "ваксините" на някое тъмно място.

8

Байчо

преди 8 години

Докторе не стига че американците ни ръсят отгоре със самолети с тежки метали под формата на наночастици ами и безполезните ваксини бъкани с тежки метали и други вируси ли да им купуваме.

7

Байчо

преди 8 години

Късно е вече за грипните ваксини докторе, хората вече разбраха че те се използват от сатанизираните "западни елити" за контрол на броя на населението и са рецепта за импотентност. Финансирани от "благотворителната" организация на Бил и Мелинда Гейтс те са бъкани с тежки метали които се инжектират директно в тялото. А ползата от тях е никаква. Първо компрометират имунната система, второ са безполезни защото вируса постоянно мутира.

6

Continuance

преди 8 години

He vi pojelavam da se razboleete ot grip.A kogato se razboleete komentarite shte vi badat savsem razlichni.Njama da pishete luk,chesen,stud ili kakvoto I drugo koeto pishete vav varska s medicinata.ostavete profesionalistite da se grijat za vas kakto e na vsqkade po sveta.

5

Анонимен

преди 8 години

Абе не знам кой какво забавя, но аз в момента съм вкъщи на антибиотици. В София по рейсовете всеки кашля, отделно на работното място се кашля, та има откъде да съм се разболял. Може и от студа да е.

4

Анонимен

преди 8 години

От 25 години не съм взимал антибиотици. Ако ме хване настинка тя ми избива вечер в леглото под вид на изпотяване. Ям лук люти мариновани чушки , обичам да спя на студено и по принцип обичам студа. С други думи всичко е от имунната система- а с ваксини и антибиотици вия я инзежвате. Калената имунна система не се получава за 2-3 години, а трябва да ти е калена още от както сте малки.

3

Анонимен

преди 8 години

Минутка за РЕКЛАМА

2

Анонимен

преди 8 години

Аре нема нужда, а!!!

1

gost

преди 8 години

Борисов сложи една забрана на тия доктори стига са се избивали за наша сметка