21

Анонимен

преди 8 години

Шишарков съвсем оплете преждата

20

Анонимен

преди 8 години

Боят стана за пияно "дете"(идиотче) вСофия

19

брей бря

преди 8 години

Тея не разбраха какво е спешна помощ и това е. Линейка трябва да пристига до мах. 10 мин на адрес. Другото не е спешна помощ, а погребална такава. Цялата страна да се покрие от спешни кабинети на не повече от 15 мин. един от друг, където да има дежурен лекар и сестра, оборудване и като е спешно роднини да могат да карат пострадалите до тях. И последно за пиян, пострадал и т.н. да се праща екип парамедици да транспортира човека до болница. Не 10 лекари за едно и също да се пращат.

18

Анонимен

преди 8 години

А при гарваните никакви линейки,може само катафалки.

17

Анонимен

преди 8 години

А к`во правим ако се окаже, че на детето нищо му няма /дай, Боже!/, а пияният е с инфаркт или инсулт например?!

16

65

преди 8 години

а ако има пияно дете

15

Анонимен

преди 8 години

гледай какъв ***! Човек като се обажда на Бърза помощ е уплашен, как да прецени колко му е сериозно състоянието???то, лекарите се объркват понякога и пращат хора с ъс смъртоносни травми у дома, а ккаво остава за някакви диспечери? Или ако е някой по-притеснителен човек той няма да настоява, че му е много зле и ще го оставят ей така да си умре. НЯма такова безумие!

14

Анонимен

преди 8 години

А какво става, ако линейката е вече при пиян и се бави, и дете има нужда от помощ? Зашо търсим чужд опит, когато системата преди 2000г. работеше добре? Имаше " селски кабинети" - отива човек от село, винаги първия кабинет в поликлиниката е Вътрешен, и казва проблема, и се насочва? Линейките ходеха само по спешни случаи наистина....

13

Анонимен

преди 8 години

Явно ромчето болно от грип ще бъде обслужено от бърза помощ защото родителите му нямат здравни осигуровки и съответно джи пи.А баба Гицка с инсулт или инфаркт да чака. Ромчето е по важно защото утре ще е послушен електорат.

12

Анонимен

преди 8 години

Еми явно ще се лъже за възрастта. Глупаво е измислено и ще си сърбат попарата.

11

Московски

преди 8 години

Не първо при дете а първо при политик !

10

Ясно

преди 8 години

Кодовете за българите ги разбрах. А за другите?

9

ДА

преди 8 години

Браво!Няма лошо-първо за дете,ама като кажеш,че викаш за някой старец на 80 години,изобщо не идват.Трябва да лъжем сега и за годините,така ли!?

8

Анонимен

преди 8 години

добре а кой ги определя тези неща? ако един човек се натрови с алкохол менте кой е виновен? ако една млада майка се притесни че 3 месечното и бебе е кихнало е кой е за 8 миниути и кое е за 2 часа лидата майка натровения нещасника с бъбречка криза или блъснатия пешеходец. кой определя това патката на телефона или някой доктор??????????????????

7

gost

преди 8 години

Че за пияндетата за кво им е линеика да са си правили сметката

6

Анонимен

преди 8 години

Линейки се викат за неверояти глупости и на диспечерите ще им е много трудно да отсеят лъжливите овчарчета

5

Анонимен

преди 8 години

Що ли си мисля, че резултата ще е код черно? И после ще обясняват, че вината е на подаващия сигнал, защото не е диагностицирал правилно отлепване на аортата подвеждайки леля Петка диспечерката с нейния въпросник от 550 въпроса, което я прави медицински корифей. Срам, срам и пак срам. Или има бърза помощ или няма другото са някви празни приказки и локуми.

4

АТАКИСТ

преди 8 години

Той оня алкохолик Ласкин затова искаше да пребие от бой оня наркоман и добре му го каза на Москов: Значи баба Гица по телефона ако изреве на 112, че умира, а тези отсреща как ще преценят по телефона дали наистина умира и е спешен случаят или просто й се струва на женицата, че умира, а в действителност случаят да е само моментно внушение породено от състоянието? Това е наистина някаква тъпотия...за спешните случаи 8 минути, за другите до 2 часа??? Нема такава държава!

3

Анонимен

преди 8 години

А бабата с инфаркта? Тя да мре, щото местния пияница е по-спешен.

2

Анонимен

преди 8 години

Това директно отива в Стразбург.