39

gost

преди 8 години

Докато се скатават някои да карат само градско не се учудваите защо има катастрофи по магистрала срам породен от незнание и по зле щее

38

НЕ ГЕРБ

преди 8 години

НЕ НА ГЕРБ. ДОКОГА ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАЕМИТЕ НА КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ.

37

Факт

преди 8 години

Тоталното загробване е вследствие работата на комунистите,фалита на българската банка пак от тях умишлено .Искаха хората да се вдигнат и следващите които поемат кормилото да нямат никакъв шанс, за да се върнат пак комунистите на власт и да кажат колко са велики и незаменими.Борисов обра всички негативи за да спаси парите на българите и се принуди да тегли големите заеми заради комунистите които опляскаха и ошушкаха за пореден път държавата и същите комунисти имат наглостта да винят Борисов ,тоз

36

Рая

преди 8 години

Сгита с стия простотии бе комунисти,вие и магистрали не правихте.Тези магистрали трябва да се подържат ,повече за големи проекти като магистралите едва ли Европа ще дава пари, затова ние в България трябва да си плащаме масрафа за подръжка от такси и данъци.Престанете да подклаждате огъня,като искате да няма скъпи винетки и сланина къжете откъде да се вземат пари за подръжка.Много е лесно да се плюе,дайте идеи за финансиране на пътищата от тук нататък.

35

Vinetki minetki

преди 8 години

I hop - kabinetat padna!:-):-):-)

34

Анонимен

преди 8 години

На Доньо Донев тримата герои.

33

Жорж

преди 8 години

За провал при ГЕРБ не трябва питане. По-скоро ме озадачават коментарите.Когато говорим за БСП ,като ,,червени комунисти,, , ПИТАМ -КАКВИ СА ГЕРБ , ТЕ ИМАТ ЛИ В РЪКОВОДСТВОТО СИ НЕ КОМУНИСТИ. До кога лековерието , подклаждано от ЛЪЖИТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ НА МУТРАТА И ПАЛЯЧОВЦИТЕ ОКОЛО НЕГО ЩЕ КУПУВАТ СЪВЕСТИ И ИЗБОРИ С ЛЪЖА , ЧЕ СА ДЕМОКРАТИ , А НЕ ДОЛНОПРОБНИ ВТОРА КЛАСА КОМУНИСТИ. Другото е слепота.

32

Анонимен

преди 8 години

До *** в храститеМного са ти дали.

31

ай сектир бе!

преди 8 години

Какво очаквахте от пожарникар - селянин?.?.??

30

Анонимен

преди 8 години

До РусияЕ в пълна бойна ядрена готовност, вие тук ни занимавате с глупости, за да ни разсейвате. Какво ни чака и как сме замесени?!ами самовзривявайте се щом сте готови! Но кого му пука за получовеците?

29

ист

преди 8 години

Вот трябва да има , за да се покаже колко са я закъсали БСПто.народна поговорка - кучетата си лаят, кервана си върви.

28

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТо имали народ ?

27

Му-ха-ха

преди 8 години

Тримата от дълбокия запас.

26

Дезинтегратор

преди 8 години

До 39КОй говори за герп? Говорим за жалките опити на другарете да се правят на невинни и зрели политици, които знаят как да се справят с всиччко и действат само в името на народа.

25

Анонимен

преди 8 години

Всички членове на БСП да се явят утре на Позитано 20 в 9 часа . Ще се раздават безплатни винетки и по една туба бензин . Партията се грижи за своите .

24

наблюдател

преди 8 години

сланина винетки големи проблеми имали МАРИОНЕТКИТЕ в парламента чакат голямата МЕТЛА

23

Анонимен

преди 8 години

Наистина като нямаш пари няма да купуваш кола и винетка. Как прецени червения *** , че комунизма е дошъл и той трябва да има кола , ама бензина и всички разходи по колата аз да му ги плащам чрез моите данъци. Хайде марш на село при сланинката и ракийката мандраджия такъв .

22

Анонимен

преди 8 години

БСП назначиха Пеевски за шеф на ДАНС, тази гавра народа не е забравил и няма да прости

21

Трол в храстите

преди 8 години

Дадоха ми 5 лева да поддържам темата - ако някой се изкаже против другарете да му бия минуса веднага. Дано да има повече теми за бесепе, че да събера повече кинти

20

Дезинтегратор

преди 8 години

Брей тук много защитници на биесипету. Въпреки всикчо , такава наглост от времето на станишев все още трудно се среща. Другарете удариха дъното именно заради това - наглите кражби и сватбата им с Доган. Всеки греши, ама вашето е нарочно другаре!