74

актьори

преди 8 години

Артистите да си мълчат. Повечето от тях нямат реална представа за нещата.

73

хаха

преди 8 години

На тоя дъщеря му, пардон, жена му захлеби покрай Биг Брадър, та навири гребена пак, че беше бая тих и посърнал преди няколко месеца, нямаше парици за ракиика и не беше мъж, сега като перне 3-4 и става гоУем мъж, ходи да бие насам-натам, да не го гласят за новия Волен :D

72

До 80

преди 8 години

А, ти разбираш ли от здравна рвформа, че критикуваш Ласкин?

71

Анонимен

преди 8 години

Иван Ласкин винаги е бил голям мъж и честен и прям човек. Каза му го право в очите на това лакейче Пепи. Браво.

70

Анонимен

преди 8 години

Prav e Artista sa moskov koito ispluva i vlese pod kojata na boiko no reformi nama nito v sadeb. Nito v obrasovanieto nito medizina 500. lekari sa saminali tasi godina kato e Super v bG saschto saminavat Doktorite moskov pepi da kaje malko mu e maten pogleda na moskov ot kakvo e

69

коментиращ

преди 8 години

Голям бияч! Голям ***! Не, като *** е по-голям! За един непълен член се заяждам ще кажете, но му погледнах профила във фейсбук сега. Не може да пише биячЪТ, ама пише по много, не се спира!

68

Анонимен

преди 8 години

Лаксин, най-добре не коментирай неща, от които не разбираш! Гледай си ракийката.

67

Анонимен

преди 8 години

изобщо имам чувството, че тези здравни реформи и нововъведения се измислят от хора, които не стъпват при личен лекар и в поликлиника - те се лекуват на друго място. а за раята - здравна система в кавички и направления - другия месец, ако случайно оцелееш...

66

Анонимен

преди 8 години

в добавка - какъв е този пакет от прегледи, който ми се полага - "на база възрастта ми и сегашните заболявания". а ако ми се появи някое ново заболяване - къде да се лекувам? за какво изобщо е тази глупост - личен лекар и направления. нали като ме заболи кръста, не отивам на кожен лекар, мога да се оправя и без личен такъв. не могло две направления в един месец, трябва да преценя коя болежка ми е по-спешна! каква глупост само, че аз как да преценя, ще лекувам едното, а ще се гътна от другото.

65

Анонимен

преди 8 години

До nqkoi si 76Чадо, много злоба и омраза има в тебе.Покай се и се реформирай!

64

nqkoi si

преди 8 години

99% ot koment...ste edni dolni govna...koi i kakuv e Laskin si e negova rabota... Kakto i kakvo shte pishe... siguren sum che povecheto tuk ste mnogo po zle...mizernici plueshti vsichko i vsichki...mrazite vsichki sig samite i sebe si kato se poglednete v ogledaloto.....

63

Събудете се

преди 8 години

София е пропаднал град ,столица на една пропаднала страна.Това ви казаха и вчера турските журналисти посетили София с президента си .Какво лечение в града на наркобарони владеещи стада наркомани продаващи на всеки ъгъл на децата ви ,*** и мутри .Това е несериозно .Какви реформи ,когато премиера ти е сикаджията на страната ритащ топка ,когато гласуват в парламента промени в конституцията .Тя пък тая конституция ...... Тя гарантира България да е на бандити правещи реформи ,моля ви .

62

До Гецата

преди 8 години

Само в София ли има линейки?

61

болен

преди 8 години

Има лесни решения,но в тях няма далавера.Не може в многомилионен град да има една централа "Бърза помощ".Що пари се източиха,що шефове на болници отвориха по няколко и живеят по-добре от колегите си в ЕС,а Бърза помощ си е все същата.Колко много неща били направили,рече вчера ББ-какво?Никой не знае.Само той и Москов знаят.Не може да се допуска българчета да умират,защото родитилите не могат да отделят пари за лечение в чужбина,не може да си осигурен и пак да плащаш в болницата.Но-може!

60

факт

преди 8 години

Нека се успокоим ,явно Москов не става за политик и е решил да си върти далаверките в министерството още 1 /2 г максимум и след това като Бисеров по съдебни инстанции ,боли го в тая съдебна система .Айде чао .

59

Иван Костов

преди 8 години

Наш Пепи много си пада по БМВ-та, готов е на всичко само и само да го вози служебно БМВ за 300 000 лева! Навремето казах на Радан да махне болния доктор от зам. председател на партията ми, ама той не ме послуша и сега берем голем срам с този Хитър Петърчо! Вече всички му викаме ХИТЪР ПЕТЪР МОСКОВ!

58

Гецата

преди 8 години

До "Има ли мислещи?""Направете няколко центъра с линейки, разположете ги така, че да обслужват възможно най-голям периметър. Сложете център за линейки в Центъра, в Младост, в Обеля, в Овча купел. Тогава при правилна организация линейката без проблем ще стига за 10 мин до което и да е място в София."Абсолютно вярно! Ако не се лъжа, в момента линейките за София тръгват единствено от Сточна гара. Ако не е така, някой да ме поправи.

57

Анонимен

преди 8 години

Леле мале , червените опорни точки къртят мивки. Иван Костов и Радан Кънев са националните герои според Позитано 20 . Да знаем , че Костов е ченге ама Рада - дълбоката какво ви е помагала , а сетих се попитайте др. Станишев . Хайде чао и по яко плюйте иначе няма бонус за коледа .

56

мнение

преди 8 години

Не искам Москов да лекува и да прави реформи ,от поведението му личи ,че той е за лечение в някоя клиника за наркозависими .

55

Дръндер

преди 8 години

Бой на Москов по главата бой бой бой!