Снимка: архив, Булфото

Здравната реформа се оказа болна тема, не само за министъра Петър Москов, но и за обикновените хора, които се възмущават на част от промените, които следва да се случат.

Някои от тях разгневиха и актьора Иван Ласкин, който не се стърпя и коментира случващото се на своята страница във Facebook.

Актьорът, познат с пиперливия си език, не може да разбере как една линейка може да си позволи да идва до 2 часа след повикването й и принципът, по който ще се разбира дали случаят е спешен или не.

Ето и какво точно написа Ласкин: "Линейката щяла да идва от 8 минути до 2 часа в зависимост от това колко е стабилен или нестабилен е пациента!?!?!?!?!??! Е, как ще се прецени баба Гинка, стабилен пациент ли е или нестабилен?

Как ще обяви, милата баба на здравно-дебилно-реформата, какво чувства жената, когато я боли... малко ли, много ли я боли...? И въобще кой олигофрен измисли "линейка до 2 часа????"

Пепи, в гимназията не те набих, ама сега се чувствам нестабилен и те моля за 2 часа да не гледаш като пингвин, а да реформираш Бойкомпота или Бойкомата на поведението си и да се погрижиш за ХОРАТА, КОИТО 26 години са лишени от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ!!!!!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase