22

Анонимен

преди 8 години

Сега ще има един път/магистрала за тол такси, що да поддържат много да се арчат?С една магистрала, една тол такса, един масраф - всички ще ви оскубеме влизаш с пълен портфейл - излизаш със залепен.Да ни е честито скъпи братя и сестри!

21

Анонимен

преди 8 години

"са подложени на много тежък корупционен натиск"Сиреч, от стреса прибират рушветите. *** му и напрежение ...

20

Бойко=питекантроп

преди 8 години

Mразя Тиквата от дъното на душата си но е истина, че тая митница не беше рентабилна. Много малко камиони обмитяваха там а 100 човека стоят и си клатят краката в сградата.

19

!

преди 8 години

Единственото което ще изчезне е един посредник по пътя на рушветите.И преди парите са отивали в някой партиен бос в София и сега пак там ще ходят, само че вече без междинния посредник митница Свиленград.На това му се нарича оптимизация на приходите :)

18

Анонимен

преди 8 години

Ало, Ваньооооо!

17

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да коментират другарите , техните приятели от митницата са в кауша . Иначе пишете тъпотии , но това не помага на никой . Сега ще си платят за наглостта през всичките години .

16

е1

преди 8 години

До 1 (15)"май със събраните такси и мита те плащат твоята, ама айде"и все пак? това ли е вариантът, който трябва да изберем? Като се замисля, има много истина в това, което казваш. Това ни е държавата в момента, за съжаление...

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11Освен на *** П.. друго червено на около няма.А и П..та предполагам е леко лилава като на етносна група чийто виден представител е Лилав Лостов.

14

1

преди 8 години

До е1май със събраните такси и мита те плащат твоята, ама айде

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11Какво откриваш бе клоун?Като закриха КТБ да не би да откриват ново КТБ??Характерното са гербераците и костовистите че са извънземно глупави но в същото време имат претенции до небесата.

12

Анонимен

преди 8 години

Няма митници, няма граници, няма държава . Всичко е в услуга на външните и пътищата също !

11

Анонимен

преди 8 години

Предполагам че след закриването на митницата влизаме в режим безмитен с Турция а южнаБългария става вилает на Истанбул.Честито Ердогане!

10

Анонимен

преди 8 години

Вижте мъката на червения *** . Жали за кражбите , защото от неговата партия БКП-БСП само това умеят . Свърши другари , вие сте вън от държавната софра и ви чака глад и мизерия , защото сте неграмотни и злобни .

9

Анонимен

преди 8 години

ЧЕРВЕНИЯ *** Е МНОГО АМА МНОГО ЗЛЕ И НЕГРАМОТЕН. След като се закрие дадено предприятие , започва ново назначение на хората . Тогава имаш право на подбор , а в тази митница 100 % са бивши комунисти-социалисти -крадливци и т. н. Сега са вън от митницата или някаква служба със заплата от 400 лв. на месец . Анадъмно ляво човече .

8

Анонимен

преди 8 години

Как точно се "закрива" митница бе клоуни???Камионите ще започнат да хвърчат ли??Колите като влизат Дарт Вейдър ли ще ги проверява??Кви са тея СЛАБОУМНИ заглавия?????

7

Йосиф

преди 8 години

Има митница - има проблем, няма митница - няма проблем. Явно са спестили отчисления за гепаджийте!

6

Анонимен

преди 8 години

Сега очаквам бум на разводи и самоубийства в района. Тези корумпирани некадърници така са се набълбучили с кредити, а не са свикнали да работят,пък и какво ли могат.

5

Анонимен

преди 8 години

Много бързо закривате !На Ердуган ли му пречи ?

4

е1

преди 8 години

"33-*** митничари бяха задържани за корупция на ГКПП "Капитан Андреево"това е адски много. какво правят тези хора? или по-скоро, какво строят, докато ние им плащаме заплати. :(

3

Гневен българин

преди 8 години

***.Не търсете решение на корупцията в малките рибки(митничарите),а в националните предстели и крадци от ГЕРБ и всички други партии.Това няма да реши проблемите,а само ще затрудни всички българи и чужденци,които ползват точката,защото ще трябва да заобикалят.На тези нещастни бездарници от ГЕРБ им дайте да затриват и унищожават.*** такива.