22

gost

преди 8 години

Aма и по простотии тъкмо гледам и се мая що ми бе слаб пък на мен нета и ми бави ами интересното е кои ли е гладен да попитам с наи много пари около мен само че какво се получава признание нема що ли да попитам ами щото си има няколко деца на 40 с акъл на 13или 15 и си злобкат само искам да попитам срам ли нямат и на децата се оплават ама така са научени затова в държавата ред няма ко ще и папата доиде се една полза ама да се подиграват могат е кои е *** питам

21

Da be!

преди 8 години

Хей тексасецо,ти пък емигранче каде се редиш със смешната американска скорост. Факт е, че по интернет статистика къртим!

20

gost

преди 8 години

интересно мие вав виваком предлагат нови скорости пуснах договр за тях няма промяна та кадее барзи интернет за някои служители е са там може би като некои де носят клиуки от едно време кои кво и съответно злобата и зависта са големи та чак сношения имат с теленор но за всичко и за всеки влак си има пътници

19

Див Селянин

преди 8 години

Верно е, скоро се сдобих със страхотен 4G - четири каки дето им стимулирам G точките!

18

razgradski pop

преди 8 години

в много страни 25 Mbps съществува, но се предлага на много високи цени и затова 90% от потребителите предпочитат да останат под 10 Mbps...

17

Гого

преди 8 години

Брей от тези жълти кабели ли тече тоз интернет така силно май трябва да си купя и аз от тях за да си ускоря нета :)

16

АТАКИСТ

преди 8 години

До 24Да те светна, че това с каква скорост ти се зарежда дадена страница в нета зависи от процесора на компютъра ти, пал.ячо , а не от връзката ти с интернет!

15

Анонимен

преди 8 години

Поредната платена новина .Пишете измишльотини но поне не насирайте.Някой ви е дал жълти стотинки за да пръднете а ви е сте се наакали

14

Анонимен

преди 8 години

доообре е тексасецо,90% на виваком са на 20-100 GBps.т.е. 20-100 пъти над твоята костенурка

13

Извънземен

преди 8 години

За тези които са преписвали статията:Радвам се на 1000mbps download и 100mbps upload. Живея в Тексас. Доставчика ми на телевизия и интернет е Google -fiber.Наздраве от Тексас на вашите 4mbps.

12

АТАКИСТ

преди 8 години

Широколентов интернет в Хамерикяанските съединени щати достига 25 Mbps.Това е най-голямата скорост в Хамерика!Аз съм на такса 15 лева и имам скорост 100 Mbps!То пък на хамериканското общество за какво им е бърз нет? Макдоналдс-а е нон стоп. За къде да бързат......

11

Миро

преди 8 години

До АнонименНе съм съгласен. Може да се каже че е много по-свободен от преди, но пак ще ти трябва няколко дестки милиона за да си вземеш лиценз. И да не забравяме колко време бяхме само с Мтел, и после колко време бяхме само с Мтел и Глобул. Все още се усещат картелните споразумения - само сравни договорите на различните оператори.

10

Анонимен

преди 8 години

До МироТелеком пазара е напълно свободен. Аз се сещам в момента за 5 телеком оператора, които имат GSM лицензи. Но просто никой не иска да инвестира в България в това отношение - малък пазар и бедни хора.

9

Анонимен

преди 8 години

Добре, че интернета ни е читав, да ни забавлява, че досега да сме ги изклали онези от жълтите павета!

8

Миро

преди 8 години

Сравни:1. Бранша на интернет провайдърите които са сравнително дерегулирани и има доста конкуренция.2. Бранша на телекомите, където веднъж на 10 години държвата продава лиценз на 1 нов телеком да се включи на пазара.3. Български Пощи, изцяло държавно дружество.Заключение: Аз казвам че Български Пощи трябва да се ликвидира, а бранша на телекомите да се дерегулира. Мнения?

7

Анонимен

преди 8 години

4 Mbps означава 4 Megabits per second. 4 мегабита са 500 килобайта в секунда. Аз с толкова свалях през 2003-а. Дайте линк към статията, която сте превели - да видим реалното съдържание на статистиката.

6

Анонимен

преди 8 години

Това е така защото мутрокомунистите и хабер си нямат от този бизнес, иначе досега да са го "регулирали"

5

Анонимен

преди 8 години

И на първо място да сме, файда никаква. Примиер тиква, който краде и само влачи държавата надолу.

4

Анонимен

преди 8 години

да, сега сме първенци, защото до 2002 г. карахме на аналогови телефони и модеми. извадихме късмет поне с интернета в тоя живот.

3

(-_-)

преди 8 години

4Mbps бърз интернет... Че то дори 3G то на телефона е поне 5 пъти по-бърз бе ееейй! Що не пишат, че няма читав оператор, който да предлага 4G в България например, а?