33

Ред арми

преди 8 години

РБ избра- ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДАТ...заедно с ГЕРБ

32

УУУУУУУУУУУУУ

преди 8 години

ха ха СЛАДКОТО КОКЪЛЧЕ на Властта, пардон на СТАБИЛНАТА БГ МАФИЯ!!!!!!

31

Щирлиц

преди 8 години

*** са на всеки километър.

30

Анонимен

преди 8 години

Да се срамуват сега онези, които гласуваха за Реформаторския блок и докараха на власт тези нагаждачи и келипирзжии!

29

анонимен

преди 8 години

никой няма да пуска кокала защото след едни избори няма да има нс борисов ще трябва да прави коалиция с дпс така че всичко си остава както е москов ще изнася информация залабораторията на костов и ще мори българите нчера видяхте как клана миланови получи новаапаратура

28

21 vek

преди 8 години

Bg politika "chakai malko", "tarpenie", "smirenie", "sega ne mu e vremeto", "takt":-):-):-):-):-):-) 1300 godini.Nai-bogarite bulgari na tazi "uspeshna za tiah" politika sa extsariat, exchengeta, exkomunisti i religiozni hramove.:-):-):-):-):-) Da prebroim stastluvite gni na bg narod zaedno!:-):-):-):-):-)Ot samolet se vijda koi kolko misli i raboti za bg narod:-):-):-):-):-) i za kogo raboti tasi formula.:-):-):-):-):-):-)

27

Анонимен

преди 8 години

Преди изборите тръбяха с пълно гърло - във властта, но без Борисов и Цветанов. Изборите минаха и се прегърнаха (кой е с гръб и наведен е отделен въпрос, а може и да си сменят позициите). Властта на всяка цена - веруюто на пребоядисаните комунисти в ГЕРБ и РБ(особено формацията на Кунева).

26

Анонимен

преди 8 години

Е те туй са сега Лапачи... .

25

П.Петров

преди 8 години

До Анонимен 20.Борисов няма как да се махне като сте го вкарали вътре с най-много гласове, при положение, е е подкрепен от старите си другари от АБВ и ДПС!Въпросът е дали РБ искат да са фигуранти в управлението, когато явно не участват във вземането на решенията, а после да оберат негативите, че нито съдебната система е работеща нито има реална борба с корупцията, а докато корупцията ощетява държавата с милиарди няма как и здравеопазването да е качествено!

24

анонимен

преди 8 години

Опозиция. Оставете някои хора да си счупят главите докрай.

23

БАБА КУНА

преди 8 години

ВЛАСТА Е СЛАДКО НЕЩО И АКО НЯМАШ МОРАЛ ТРУДНО ЩЕ СЕ ОТКАЖИШ ОТ НЕЯ. НА РЕФОРМАТОРИТЕ ИМ Е ЯСНО, ЧЕ С БОРИСОВ ЧЕСТНО УПРАВЛЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПОРАДИ ТЪМНОТО МУ МИНАЛО, НО ЗАСЕГА САМО ОТ ДСБ СИ ГО ПРИЗНАВАТ.

22

Анонимен

преди 8 години

Другари , народа вече поумня и вижда кой работи за Държавата и кой само за себе си . Този път оставка на Борисов няма да видите колкото и др. Костов да се напъва. На изборите се вижда ясно , че никой вече не иска БСП на власт. Това е , а вие си плюйте на воля , но няма кой да ви чуе .

21

Питам

преди 8 години

А може ли нормален човек да повярва, че един Даниел Вълчев, креатура на генералите Атанас Семерджиев и Любен Гоцев, ще се бори за реформиране на създаденото от тях статукво ?

20

Анонимен

преди 8 години

Как др. Костов си взе парите от КТБ без проблеми , и защо дъщеря му получаваше по 50 000 лв. хонорар на месец. Това е за сведение на червения *** .

19

Анонимен

преди 8 години

Да отговорят как се чувстват в една лодка с *** СИК-аджия, портиер..

18

Вуте

преди 8 години

РБ на кръстопът или на петте кьошета?

17

Хх

преди 8 години

Другарката Кунева власт не изпуска.. соц. агенция Хх

16

Анонимен

преди 8 години

Цялата дандания е не съдебната реформа , а да се махне Борисов и ГЕРБ . Костов беше активиран от своите господари ДС-КГБ , а той нареди на Рада -дълбоката да напусне управлението. Злобата на Иван Костов няма равна по света . Това , че той вече е господин никой го прави отровно злобен . Всичко иска да разбие даже и Държавата да подпали само защото не е на власт . Всичко друго е ала-бала .

15

Анонимен

преди 8 години

Всеки човек с достойнство би се оттеглил от властта в този момент. Кунева, Лукарски и останалата продажна пасмина продаде идеите си (ако изобщо ги е имала или са били техни) за по едно министерско кресло. От такива хора България си тегли. Не може да те бламират по такъв начин, да ти се подиграят, да ти плюят в лицето ведно - БСП-ГЕРБ-АБВ-ДПС и ти пак да се натискаш. Време е да се преброят хората, които имат достойнство. За момента това са само Христо Иванов и част от ДСБ. Дано има още.

14

Чекист

преди 8 години

До анонимен 12Ко речи? Што имУаш толкУз мноУ грешки Ува?