67

Анонимен

преди 8 години

И Адолфчо Хитлеров е бил личност на годината малко преди да почне най-унищожителната война позната в човешката история. Какво следва сега, след като Меркел и Ердоган изпълниха първи етап от плана за унищожаването на съвременната цивилизация... Забравете за космоса, обръща се еволюцията.

66

Анонимен

преди 8 години

Ние от краварското списание Тайм, на първо, второ, трето и четвърто място сложихме все наши си хора... :)Щом ние караварите можем да убедим ООН да даде Нобелова Награда за Мир на подмолния войнолюбец мистър Обонго Хюсейн, то какво остава за едно списанийце...Пък все някой *** може и да се излъже да повярва колко Обонго/Меркел/Багдади и прочие наши верни ***, били велики...

65

1:1 със Сашо Диков

преди 8 години

Не схващате ли бе, хора!?Да си номиниран в тази класация е нещо като да ти поставят "алената буква", като символ на позора!

64

Кукувица

преди 8 години

Ако се заинтересува човек, Меркел не е сама в списъка на хора на годината. 1938 година например - човек на годината е бил Адолф ХитлерДобрия и човеколюбив другар Сталин е бил дори 2 пъти човек на годината!Обама е бил 2012 също човек на годината (сигурно заради това, че е най-миролюбивият човек на света)Извода е, че Меркелица се намира в добро общество!

63

Анонимен

преди 8 години

Kade e sigurnosta na bG. Gerb pravitelstvo da kaje na tapia balgarin koito Po daleko ot nosa si vijda jadt slanina piat rakii puschst i bestasli4ie koeto e privalava na bG naroda pravi darjavata jalko sa bG sa istinskite bedni balgari eto vi isbori eto vi badeschte

62

Леонардо

преди 8 години

А дали "букаке" ефектът е случаен нюанс в портрета на корицата!?

61

Анонимен

преди 8 години

Но най-същественото нещо не е уточнено! За каква точно личност става дума? Нали казваме, че някой е "отрицателна личност", а друг - "положителна". Та явно тази класация е за отрицателни личности! така става!!!

60

шоп

преди 8 години

тая бих я боднал от любопитсво

59

Анонимен

преди 8 години

Аз предлагам Меркел и лидерът на ИД и двамата да са на първо място. Те и без това много много не се различават. Пардон, лидерът на ИД е по-умен и политиката му е съобразена с интересите на новоизлюпената му държава, докато за Меркел не може да се каже същото.

58

Кукувица

преди 8 години

Като я махнат един ден...и ще и отворят досието от Щази и може и в затвора да отиде. Има много политически успехи.1. Затварянето на германските ядрени централи2. Подпомагането на Гърция с почти 100 милиарда евро3. Взимането на мигранти с нарушаване на най-малко 3 закона.На нейно място бих си зашил с дебел конец всички дупки по тялото, щотоооо нищо, че е дърта...Те от ПЕГИДА не са толкова прости.

57

Анонимен

преди 8 години

Абу Бакр-ал Багдади не може да спи и на малкия пръст на г-жа Меркел що се касае до цялосен принос в областта на радикалния ислям.

56

Анонимен

преди 8 години

Това вероятно е просто шега.

55

Анонимен

преди 8 години

Независимо какви пришълци приема Германия си остава Германия. Да му мислят тези държави на които населението намалява, но нямат решение !

54

капсула ?

преди 8 години

Преди време най ме разби един коментар от сайта за Обама-припомни,че имал нобелова награда за мир и после му описа действията.Личност.А,какво е личност все пак ?

53

1232

преди 8 години

при Меркел интересно се застъпват желанието за човечност и помощ с грубата реалност на тарикати, ислямисти и просто използвачи от страна на мигрантите.Тя очаква желаещи да се включат в живота и икономиката на страната, а получава желаещи да смучат помощи и очакващи да ги обгрижват и обслужват,изискващи хора(не на 100% разбира се),това предизвиква противоречиви чувства у всеки

52

Анонимен

преди 8 години

Ако се направи една обективна статистическа справка за най-споменаванато име в новините (като изключим жълтите рубрики), за най-голямо съжаление на родните ни грантаджии, това ще е товарищ Владимир Владимирович Путин.

51

Анонимен

преди 8 години

Меркел е поне с 20 години пред останалите европейски политици...да не говорим за матяло. Успехите на Германия са свързани с приемането на свежи сили - гастарбайтери, емигранти от источния блок, бежанци ! Така, че не плачете на чужди гробища !

50

бг

преди 8 години

Вторият ги обучава, а първата ги кани и настанява!

49

Анонимен 65

преди 8 години

До ПетърПредавам се!Имам си принципи: Не спори с глyпaк, хората може да не забележат разликата!

48

Анонимен 65

преди 8 години

До ПетърНе ме убеди ! Тц! Както ти показва писането, мисленето не ти е силната страна!