30

Марин

преди 8 години

Имаше един читав актьор и те го убиха. Кайло Рен, който го раздава лош не вдъхва никакъв респект като свали маската. Някаки новоизлюпени джедаи, които сами преоткриват силата успяват да му се противопоставят, а в същото време във филма намекват, че той е избил предишния джедайски орден. Много сцени лишени от всякаква логическа връзка. На кратко това е от филмите дето ги чакаш да почнат, но накрая свършват.

29

Анонимен

преди 8 години

Останахме много разочаровани. *** сюжет, посредствена актьорска игра. Пълна излагация. Марк Хамил се появява чак накрая и няма дори 1 реплика. Оставам фен само на старите 3 серии.

28

до 40

преди 8 години

Много точен коментар за филма.Почти идеален ама не съвсем.

27

Анонимен

преди 8 години

Следващия епизод от трилогията ще се гледа само от хора опитващи с да си убият част от времето и SW талибани, Няма да умре толкова лесно тази трилогия, но зрителите които ще платят билетче отсега на тарък ще са по-малко.

26

deaf dog

преди 8 години

Отвсякъде евтин филм,за глупави американци.да пият много кола и да ядат пуканки в салоните.

25

Анонимен

преди 8 години

За съжаление съм силно разочарован. Филмът е като претоплена манджа от вече гледани случки в предишни епизоди. Усеща се липсата на Лукас в правенето на този филм. Изглежда е правен от фенове на екшъна и ефектите, а не на Star Wars. Но ... за всеки влак си има пътници. Който иска - да го гледа и сам да си вади изводите.

24

Snorky

преди 8 години

Гледах го на кино и мога да кажа, че си струва. Ефектите са много добри, хумора е добър с изключение на няколко клишета, играта на актьорите много добра...негативите са че някои актьори са подбрани погрешно, има някои неща, които няма как да се случат (например санитар да се бие с меч като равен с равен с човек, който напълно владее тъмната страна...) Като цяло много добре направен. Бих го гледал пак. 9 от мен!

23

Анонимен

преди 8 години

Гледах го и зя мене тоя филм е супер олигофренски. Единствената част, която ми харесва е "Завръщането на джедаите", а и епизод 3.

22

Читател

преди 8 години

Гледах го на ИМАКС.Освен че ми наду главата, ме разочарова откъм сюжет и липса на мисъл.Иначе се опитаха отново да повторят сценария на една от старите серии.Очаквах нещо да се случи и си останах с очакването.Не искам да критикувам главните герои, просто не си струва труда.

21

Дърт Вейдър

преди 8 години

36 ти откъде пък познаваш чак и зороастризма? Да не си практикуващ зороастрист? Вземи Библията, момче и я прочети барем 1 път, да не се излагаш по форумите. Силата Е заимствана от Библията и по-специално от Новия завет, където се дава точно описание кой е Бог, как действа, кои са против Бога и всичко, което те интересува. Понеже много пъти съм я чел и зная всички тези неща, затова написах, че е заимствана от там, а не да се намирам на писане и да споря с кибици. Заимствана, не значи копирана.

20

:)

преди 8 години

Гладх го, не е лош но в никакъв случай не е впечатляващ.Дразни много расовата и гейската толерантност - Главния злодей е очевиден гей, основните герои - бялата мацка хлътва по чернилката - абе типично американска толетастия. Ако го нямаше това, филма щеше да е по-добър. А, да и Хан Соло го убиват на края, след което мацката убива злодея, а малко след това майката на злодея я прегръща и и се радва - нещо не им е наред :)

19

до мрънчо #38

преди 8 години

До Анонимен #38За кой филм ? Щото тука е за Star Wars . Предполагам не подценяваш най-добрите в ефектите. Ако толкова разбираш и от актьорска игра ,ясно. Но явно споменаваш някой друг филм, който си гледал преди да заспиш .

18

Анонимен

преди 8 години

Толкова глупав филм не бях гледал от години. Елементарен сюжет, слаби актьори и още по-слаби компютърни ефекти. С една дума пълна боза.

17

рейтинг 10 по рихтер

преди 8 години

Как трябва да изглежда Star Wars ,че да се хареса на всеки ? Е тва е въпрос към средностатистическия кибик тъдява . Филма го гледах, този път са се постарали да запазят повече от атмосферата на класическите първи епизоди. Много добре върви и освен това има мн.добро ново попълнение - двете главни роли . Добра заявка за продълженията ! /За какво им трябваше на тези щури американци да си измислят че са ходили до луната, като могат да пленят въображението на целия свят с галактически приключения !

16

Анонимен

преди 8 години

"Силата" във филма не е заимствана от християнството, защото в християнството няма такава безлична "сила", която да може да бъде едновременно и добра и зла. Това е по-скоро зорастризъм там с двамата братя - единят добър другият лош - Ахура Мазда и Ахриман.Но дори и в зороастризма няма такова преливане на доброто в зло и злото в добро.Така че по-скоро идеята за тази "сила" е взета от окултни учения и от секти и ереси, според които "добро" и "зло" в същността си няма. което разбира се е невярно.

15

Дърт Вейдър

преди 8 години

Иванчо, не е изнвверила на никого принцесата. Йода говореше, че тъмната страна е по-съблазнителна, но не и по-силна. Тази идея е заимствана от вярата в Бога и по-точно християнството и е вплетена в основния замисъл на всичките серии; вечната борба на добро и зло. Последният филм показва, че няма вечна победа.Има само вечна борба.

14

ekkko

преди 8 години

напротив - кайло рен е култов персонаж защото е наместник на всяко сополиво хлапе твърдо убедено че империята са супер пичове и дарт вейдър е най-якия евър. знам го защото и аз бях такъв едно време :) освен това той, колкото и да е ***, успя да направи нещото което самия вейдър издъни, а именно да убие прекия си роднина и да премине напълно към тъмната страна. иначе съм съгласен, че лошите имат нужда от по-сериозен играч щото иначе рей ще ги разрита тотално, но сагата едва сега започва ;)

13

Yoda

преди 8 години

К'во им обясняваш на кибиците кой е Кайло Рен, те и без това ще го гледат, шото е лош филма.

12

Анонимен

преди 8 години

Много разочароващ злодей. Няма по-смотан сит от Кайло Рен.

11

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Хищника с бат Арни е в пъти по смислен и стойностен филм. Матрицата също.