10

СВЕЩОЛИВНИЦАТА

преди 8 години

нали помним какви боеве бяха да се докопат до нея заради парите, които генерираше

9

ХРАМЪТ Е ДЪРЖАВЕН

преди 8 години

Строен с държавни пари и е ХРАМ-ПАМЕТНИК. Когато си построят с църковни пари, вместо да купуват лимузини и часовници по 10 000 - тогава ще е църковен

8

BG

преди 8 години

Храмовете да придналежат на вероизповеданията ?!?!Пълни глупости - щом сме светска държава религията е подчинена на държавата !Иначе мюфтийството хубаво си прави сметката за джамиите в Карлово и Кюстендил !!!

7

отвратен

преди 8 години

А когато почнат да никнат училища за терористи БПЦ ще си замълчи ,преяла с Храма.Когато почнат да ни взривяват БПЦ ще се моли за здравето на падишаха.Тия неща ги знаем от историята .

6

Ето защо

преди 8 години

Кой предаде Самуилова България- патриарха,за пари и власт .Запазиха му властта,макар да го понижиха .Кой предаде България в Османски ръце ..Кой бе братя за да си съхрани пешкиша крадеше наравно с бейовете и султана, раята .Те,тия дето ни съхранили вярата .Друг път.Свободата не ще екзарх ,иска Караджата е казал поета .

5

факт

преди 8 години

БПЦ никога не е защитавала народа ни .От векове е или Византийска 5 колона или институция на султана .Не е зле да приемем друго вероизповедание,има католици ,евангелисти .....

4

чухте ли

преди 8 години

Чухте ли БПЦ не вярва на народа си .Какво повече да искаме.Кой беше против освобождението -свещениците ни, раите на султана .Кой предаде Левски - един поп .

3

Анонимен

преди 8 години

Александър Невски е национален символ и принадлежи на народа, а не на БПЦ.

2

факт

преди 8 години

С такава Църква и пет века са ни били малко .

1

Анонимен

преди 8 години

БПЦ за един храм и няколко милиона повече ще си продаде народа .