28

случаен

преди 8 години

като си войвода,що чиниш у парламенту ,а си не одиш у гората-малко турски филми гледаш иначе друго ще думаш...войвода където има изгода,питай един пенсионер как се кара с150 лв. на месец?

27

Рангел Тодоров

преди 8 години

Г-н Каракачанов,прочетохте ли коментарите ? Нито един свестен,задълбчен,добросъвестен.Правя едно предложение,специално за Вас.Оттеглете се от кабинета по един специален начин- Борисов да работи в условията на малцинство без да предизвиквате неговата оставка.Ако успеете да направите това, съсипващото управление на ГЕРБ или ще се коригира само,или на показ ще бъде изнесена неговата безидейн ост и глуповата зависимост от САЩ.Подкрпено управление на малцинство на ГЕРБ зачерква усилията на ДПС за вла

26

do Площад на Съгласи

преди 8 години

Брат и аз така си мислех, че най-добре е пряка демокрация за България, но след 3 милиона емигрирали, не виждам българското общество да има капацитета да се превърне в мислещо гражданско общество, което да се самоуправлява и да взема осъзнати правилни решения. Жалко , но факт. Моментът беше 1989 с приемане на нова конституция и премахване на представителната партийна система. СЕга е нужен лидер. Една разумна и силна личност, която да поеме юздите и отговорността без "големите шефове"

25

о, боже

преди 8 години

Краси Каракачанов е воевода и патриот - смях в залата! Този ми говори за патриотизъм! Недей така, знаем че си популист, който говори заучени фраза на западни политици. Той няма можък дори да каже нещо измислено от него !

24

Анонимен

преди 8 години

Трагедията на глупавият ни народ не са толкова ислямистите,колкото фалшовите патриоти и продажници като агент Иван.

23

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

Гледай Франция, мисли за България- играчите сте вие партиите.щом не ти харасва ес излесте от ес.включетн се към русия където сто процента икономиката ще ни порасне.ще има работа за всеки българин ще ни искупуват всичко туризъмът ще се увеличи потока от руснаците бъдете умни и разумни колко това може да се търпи от страдалият гладен народ.то това много ви пука печелете доверието на народа и старата песен на нов глас лъжи измама кражби пак ще се продължават

22

Анонимен

преди 8 години

Светът е на КОРПОРАЦИЙТЕ ! Няма граници ,няма държави.....където са парите там е и силата...во веки веков е било така, а тук някакви папуняци обясняват кое било правилно....поредната стръв за простолюдието !

21

Анонимен

преди 8 години

Никой да не споменава Сидеров като патриот!!! Той е същият хамелеон като дпс.

20

as

преди 8 години

Само в България има истински водачи от 1989 година до сега. Затова България просперира.

19

Анонимен

преди 8 години

До талибан. Войвода означава главатар на хайдути / престъпници / .

18

талибан

преди 8 години

И в България нещатата ще се оправят когато си отидат комунистите демагози и псевдопатриотите като тебе .

17

Анонимен

преди 8 години

Агент Иван на КГБ къде се мери с първите?

16

FN

преди 8 години

Мушмурок, къде си тръгнал да се редиш до Жан Мари Ле Пен и до Марин льо Пен ? Гледай си там началниците от 6-то управление.

15

Праси Каракарана

преди 8 години

Пускат ни гювеч за парлама,иначе те си правят бизнеса и си раздават ордените.

14

до 4

преди 8 години

Преди 30 години България беше затворена държава и луксозните стоки се купуваха от корекома! Ако не си чувал за глобализация, сега е времето да се информираш. А ако имаш мозък в главата си, може и да помислиш за последствията, които идват с глобализацията и това са точно такива преселения на големи маси от хора. Но тези проблеми не се решават с връщане назад в историята, а с прогресивно мислене и нови решения, така че да не се разруши, това което е постигнато до сега от човечеството!

13

Анонимен

преди 8 години

Има един фундаментален конфликт в идеята националистичните партии от ЕС да се обединяват и да търсят да вземат властта. Та те са партии, които по идеология разбира се, дърпат платчето само и само към техните си държави. За каква Обединена Европа може да става дума, след като националистични партии се намърдат в управлението на единичените държави. Нали когато изчезне "външният враг" - мюсюлманските имигранти, ще се върнем пак на ниво българи и румънци. За мен тези партии са пълен абсурд в ЕС.

12

Не народ ,а мърша

преди 8 години

Нямаме политици ,затова сме загубили всички войни след Освобождението.В България има тотален дефицит на истината и тя е монопол на лъжците. Ккава промяна в света след като в България все едни и същи правят капитализма и социализма ,либерализма и сега пак се гласят за нова промяна.А страната потъва .

11

БСП_ДПС Корпорация

преди 8 години

Колко си приличат френските и българските "националисти" ?Ченгето каракачанов и откачалката сидеров.

10

osho

преди 8 години

За съжаление, ние сме от конюнктурните играчи. Докат унгарците на държавно ниво заявиха позиция, Гърция - също, ние се умилкваме, защото зависим от еврофондове.

9

Анонимен

преди 8 години

G-n Ksrakachan, a nie koito se nadqvame da rabotim v chujbina za prehranata na semeistvata ni, kak dase radvame che pechelqt razni podarjashti rusofilski partii kato na Izliopen?