74

Ивайло

преди 8 години

Джордж Сорос бил умрял. Вярно ли е

73

2222

преди 8 години

До Анонимен 103Да не те е шубе от Русия, защото руснаците не биха нападнали България, дори за по сериозна причина. Виж САЩ, за най малкото ще си покажат мускулите пред целия свят.

72

Анонимен

преди 8 години

Бензиностанцията това си е заслужила, намигвания и сваляне на СУ бомбандировачи ако навлизат в чужда територия, след многократни предупреждения де

71

анонимен

преди 8 години

Някой от нашите велики царе може да се обърнат в гроба, от тази слабост която показваме. Какво печелим като се мазним на Турция и САЩ? До преди 15 години Сащ бомбандираха Сърбия, заради конфликт с малцинств., Само Русия беше на тяхна страна.

70

анонимен

преди 8 години

До анонимен 100Пропусна, Саудитска Арабия, Катар, Бахрейн, все богати страни, които си търсят своето. Ние които сме за Русия, сме за народа.

69

Анонимен

преди 8 години

Който е против САЩ до сега не е свършил добре, Северна Корея, Ирак, Либия, Русия и СССР...който е със САЩ Южна Корея, Япония, Дубай, Австралия, Англия, западна Европа...е целия цивилизован свят, какво има да се мисли с кого трябва да е мъничка България?

68

Анонимен

преди 8 години

Иван Пушкаров Никога не трябва да забравяме 1992г Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. И колко беше 60 милиона Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше Направо ни се разтрепераха краката А преди година резервът е бил 4 милиарда След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация никоя държава не искаше да преговаря с нас. Луканов бог дъго прости и Иван Костов и БКП бяха наистина гениални злодей А сега Кънев наследява Иван Костов как да стане то

67

Анонимен

преди 8 години

Ветропоказателите никой не ги уважава. Мутра с миши манталитет.

66

Градското

преди 8 години

Даа , типичен мишок е Боко "хитрецо"!Всички лъже , на всички се мазни и нищо не печели!За сега от мишкуването на тоя селски тарикат се прецаква само българския народец!Младите чакат икономика , инвестиции и нови работни места , пенсионерите очакват шоково увеличение на пенсиите, енергетиката чака нова АЕЦ , за да падне цената на тока , ....но ....всички има да чакааат , мишок , да роди слон?Н Е В Ъ З М О Ж Н О!!!

65

Анонимен

преди 8 години

"В Москва , такива мутри като нашите няма как да дойдат на власт и да управляват велика Русия...""Русия не случайно е член на БРИКС..."Първо, в момента Русия е управлявана тъкмо от мутри, бивши ченгета, джудисти и пр., оплетени като свински черва с олигарсите, които ограбват природните богатства на страната (тя други и няма).И второ, драги, БРИКС не е организация, в която се членува. Понятието е въведено от Джим О'Нийл. Какво общо има между Русия, Бразилия и Южна Африка, например?

64

Анонимен

преди 8 години

Политиката на "мишкуване" е присъща за мишките ! Балансираме и църкаме около дупката, натикани от изказвания като " ще решът големите" или "матерЯла е такъв"...но до някъде е оправдано.

63

Анонимен

преди 8 години

"В Москва , такива мутри като нашите няма как да дойдат на власт и да управляват велика Русия."......................Другарю с промит, червен мозък ... потърси в Youtube и виж филма:Чайка. Фильм Фонда борьбы с коррупцией.

62

Анонимен

преди 8 години

Бойко е най-успешния премиер от 100 години насам ... това са фактите, пък комунистите нека си пикаят газ

61

Анонимен

преди 8 години

Абе това Верче отново се е изказала неподготвена като е написало простотия , но пък за това пък гали ухото на нашия Първи. Мило Верче, Москва отдавна не вярва на сълзи и намигвания. В Москва , такива мутри като нашите няма как да дойдат на власт и да управляват велика Русия. Виж ако на власт бяха Елцин и Горбачов Русия щеше да целува *** на САЩ , но за радост не са. Русия не случайно е член на БРИКС и се чувства страхотно в компанията на най-разв. държави във света , а ние лижем ***

60

do 86

преди 8 години

+++++!

59

Д

преди 8 години

ДА БЕ БИЛ БАЛАНСЪОР...... ВИНАГИ Е С МАФИЯТА И С ГРЪБ КЪМ НАРОДА !ГЛЕДА ДА Е С ВСИЧКИ ПАРТИИ ЗА ДА НЕ МУ БИЯТ ШУТА И ИЗОБЩО НЕ ГО Е ЕНЯ КАК ЖИВЕЕ ОБИКНОВЕНИЯТ БЪЛГАРИН т.е 80 % ОТ БЪЛГАРИТЕ НА ФОНА НА ТЯХНИТЕ НАТРУПАНИ МИЛИОНИ СМЪКНАТИ ОТ ГЪРБОВЕТЕ НА НАРОДА !

58

Анонимен

преди 8 години

Кой какво ще гушне е божа работа.Неведоми са пътищата божии.Та и защо му са тези милиарди.Да не би да се телепортира на друга планета.

57

атакист

преди 8 години

големи приказки а всъщност само мАРИОНЕТКА шеф на марионетно правителство

56

Анонимен

преди 8 години

До ПАЗАРДЖИКНеграмотник. "милЯрд"!!

55

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

ДНЕСКА ЧЕТА РУСКИТЕ НОВИНИ РУСКОТО ТУРАГЕНСТВО ПРЕДЛАГА НА ТУРИСТИТЕ СИ. БЪЛГАРИЯ ГЪРЦИЯ ИСПАНИЯ.ПОМИСЛЕТЕ СИ ДОБРЕ ТУРЦИЯ ГУБИ ОТ РУСИЯ 9 МИЛЯРДА ДОЛ.ВСЕ ПАК РУСНАЦИТЕ ОБИЧАТ БЪЛГАРИТЕ