24

Анонимен

преди 8 години

ислямистите са като комунистите.идеологията оправдава всякакви насилия които извършват

23

дамммм

преди 8 години

До УУУУУпппппсссссссссс.-------Да,май излезе,че селянина от Правец е бил по-умен и се е грижил повече за народа си от днешните демократи.Май така стана вече--че като гледам какво става по света--май правешкият селянин е бил доста по-отговорен и адекватен от много сегашни политици--наши и европейски.

22

Анонимен

преди 8 години

истинате е депортация на всички мюсюлмани в ислямските държави и там да си решават проблемите с тяхната религия. когато ги решат и станат нормални хора,тогава може пак да контактуват с останалия свят. те сами трябва да намерят начин да си решат проблемите.всяко външно вмешателство като в афганистан палестинта ирак либия само влошава нещата.за това-пълна изолация.

21

Анонимен

преди 8 години

причината е нереформираният ислям. при нас христос е проповядвал мир и любов между хората.при тях мохамед е войн завоевател,воюващ срещу неверниците.

20

Анонимен

преди 8 години

Процесът на радикализиране се активира от лична криза загубата на любим човек, уволнение и т.н. или просто изкукване. Психиатрите трябва да правят анализи заедно с полицията, а не да ги отбягват, защото това ще намали вината на престъпниците. За превенция, психологически профили на заподозрените в екстремистки уклони.

19

Анонимен

преди 8 години

Тоя с тия чехлички на снимката направо избива рибата....само една камила му липсва......

18

УУУУУпппппсссссссссс

преди 8 години

Ще го търсите Бай Тошо..ще го търсите--с крокодилски сълзи ще плачете за него......Защото тогава тея чаршафи бяха по-ниски и от тревата...заедно с братчедите роми........А сега либералите ги направиха по-важни и от нас.....Ще ревете като мечки за селянина от Правец.......

17

Анонимен

преди 8 години

Еми да се надяваме, че сега няма да решат властите да дадат привилегии на мюсюлманите срещу уволнение(да не би да решат горките да се радикализират от мъка)

16

изнервен

преди 8 години

Извинявай 28, отнася се за 30.

15

изнервен

преди 8 години

До 26 и 28. Това няма общо с моя коментар. Предполагам, че си написал глупости и данните ти са неверни, но смисълът на моя коментар е съвсем, съвсем друг.

14

Анонимен

преди 8 години

До изнервенВ Ирак и Либия бяха избити милиони цивилни мюсюлмани от НАТО и САЩ. Само в Ирак избитите цивилни са над 600 хил.

13

изнервен

преди 8 години

Добре бе, радикализиране, радикализиране, ама защо основно мюсюлмани започват да избиват невинни, случайни хора? И християни, и будисти, и юдеи, и разни други имат лични драми, биват уволнявани, обидени се на хора и събития, ама не тръгват така злобно, жестоко и нечовешки да стрелят, колят и се взривяват. Има нещо сбъркано, ама много сбъркано в исляма.

12

Анонимен

преди 8 години

До ЛуциферТия хора просто ни мразят.Мразят начина ни на живот,но се стремят към него.Забулват жените си,но се заглеждат в нашите....Да бе, да. Мразят ни, защото ние сме много готини, на запад е много яко, а те ни завиждат и искат да ни унищожат. И след като при нас е толкова яко, какво търсиха американците а и европпейци някои в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан и избиха милиони цивилни мюсюлмани?

11

Василев

преди 8 години

Селяни, част от истинския американски елит отдавна е в Нова Зеландия. Интересното е, че и част от истинския руски елит е там. Как се разбират, ще попитате вие. Много добре, ще ви кажа аз. На идиш, селянииии!агент ХХХЦРУ

10

Василев

преди 8 години

Селянино ф остата, ти чувстваш, че този турски сайт се пише с рубли, рублите свършват и затова се радикализираш, селяниноооо!агент БрутЦРУ

9

Луцифер

преди 8 години

Тия хора просто ни мразят.Мразят начина ни на живот,но се стремят към него.Забулват жените си,но се заглеждат в нашите.Вярват в Аллах,а искат да живеят при християни.Ще допуснем ли да се гаврят с нас ?

8

Василев

преди 8 години

Селяни, САЩ и Русия играят в комбина и затова има хора, които се радикализират, защото душите им знаят, че всичко е вятър и мъгла, селянииии!агент ШопенхауерЦРУ

7

Анонимен

преди 8 години

е тия на снимката тримата са кандидат-талибани.

6

Анонимен

преди 8 години

Е колко е трудно- дават му оръжие бомби и е готов.Щом е тръгнал да ги подкрепя в социалните мрежи е ясна работата

5

до Агент Пат Шонк!ЦР

преди 8 години

До Анонименбе *** ние ще приемем колкото кажат но дали мислиш ще си мръднем пръста да ги задържим??? просто ще затворим по едно око,ще приберем няколко хилядарки и ще ги изпратим при вас-развитите демокрации да опрашват жените и дъщерите ви аааа и тебе може щото повечето там сте мераклии