10

Челен опит

преди 8 години

Не е лошо и Дани Митов и Меги Кунева да останат без българско гражданство, при положение, че фактически по душа сърце и дейност Митов има американско и английско, а Кунева френско :))

9

tih velikan 681

преди 8 години

Toya na edno video si yade vratovruzkata.

8

Веселяка

преди 8 години

Каква война е водил тоя ? Нападна и разруши град, изби мирни жители и след това руснаците за три дена стигнаха до Тбилиси и ги спукаха от бой. Такива отдавна трябваше да са в затвора или лудницата.

7

Шоп

преди 8 години

Като се замисля,С украинско или американско гражднство, предателя си остава предател.Добуташ ли се дотам да ти отнемат родното гражданство, пътя от там е сам един - към позор.

6

сапун

преди 8 години

Звездобройците са се побъркали започнаха да цензурират и перилни продукти да си пишем със звездички тогава.

5

Шоп

преди 8 години

Саакашвили е един от борците срещу кремълскато джудже и сега гонаказват агентите на КГБ.На мен също не ми пука дали ще ми отнемат българскто гражданство -важното е да имам като Саакашвили великото Американско гражданство.

4

мнение

преди 8 години

Странна държава е Украйна. За престъпниците, които са на власт Саакашвили е достатъчно доказателство, че са такива. Назначен на висок държавен пост, обявен в червения бюлетин на Интерпол за арест с обвинение за убийство, изнудване, рекет, кражба и какво ли още не от грузинските власти. Някой да мисли, че сегашните грузински власти са проруски настроени или са поставени от Путин?... немам думи....

3

ли

преди 8 години

Помага на украинските фашисти да убиват още и още наши българи от Одеска област и Мариупол. Нещо да разбархме от нашите медии за двете ИЗГОРЕНИ БЪЛГАРКИ в ОДЕСА??? Няма и да чуете, защото са ви едни такива медиите.....добре, че имигрирах и не съм в *** ГЕРБерска среда!

2

Анонимен

преди 8 години

Единствен Саакашвили, разтури милицонерската орда некадърници, престъпници и рушветчийстващи мърди,завзели властта. Трябва и в задунайския клозет един такъв човек. Защото тази рушветчийска пасмина, се е помислила за фактор.

1

Булгари

преди 8 години

Американски пудел